logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

SONY ST26i ma uszkodzony dotyk i potrzebny zakład naprawczy

moron 04 Sie 2019 12:16 321 6
REKLAMA
  • #1 18096200
    moron
    Poziom 9  
    Ocena: 21
    Witam. Mam SONY ST26i, w którym prawdopodobnie uległ uszkodzeniu dotyk. Wyświetlacz ładnie działa, telefon da się włączyć jednak nie działają przyciski dotykowe. Czy ktoś mógłby mi podać jakieś adresy osób potrafiących dokonać wymiany dotyku? Sam tego niestety nie jestem w stanie zrobić... Za ewentualną pomoc bardzo dziękuję.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 18096212
    genuine486
    Poziom 16  
    Ocena: 59
    rozejrzyj się w swoim mieście. lombardy i komisy często mają też serwis telefonów
  • REKLAMA
  • #3 18096217
    moron
    Poziom 9  
    Dzięki za podpowiedź ale niestety niema...
  • Pomocny post
    #4 18096221
    genuine486
    Poziom 16  
    Ocena: 59
    w takim razie pozostaje Ci wysyłka do jakiegoś serwisu, który to zrobi. ewentualnie przejażdżka do najbliższego dużego miasta.

to stary telefon, więc części powinny być łatwo dostępne. sam z miejsca nie polecę żadnego serwisu, bo po prostu nie korzystałem nigdy.

ewentualnie, jak chcesz się pobawić, to kup drugi taki sam telefon ale np. z popsutym oprogramowaniem albo płytą główną i sobie przełóż wszystko
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 18096255
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • Pomocny post
    #6 18096793
    nutergsm
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1659
    W dziale BazarGSM daj ogłoszenie, że zlecisz naprawę tego telefonu.
  • REKLAMA
  • #7 18096864
    moron
    Poziom 9  
    Dziękuję bardzo, nie mam doświadczenia w korzystaniu z tego portalu i dlatego każda pomoc jest bardzo mile widziana.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z telefonem SONY ST26i, w którym uszkodzony jest ekran dotykowy, mimo że wyświetlacz działa poprawnie. Prosi o rekomendacje dotyczące serwisów naprawczych. Odpowiedzi sugerują poszukiwanie lokalnych serwisów, ewentualnie wysyłkę do większego miasta, a także możliwość zakupu uszkodzonego telefonu w celu wymiany części. Wskazano, że naprawa SONY ST26i może być skomplikowana ze względu na konstrukcję urządzenia.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA