logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odblokować Samsung Galaxy S8 bez e-maila i hasła?

Dawid3k121 08 Sie 2019 20:56 1434 3
REKLAMA
  • #1 18104842
    Dawid3k121
    Poziom 6  
    Jak odblokować Samsung Galaxy S8 bez e-maila i hasła?

Część mam problem bo zapomniałem konta e-mail i hasła z którym synchronizowalem telefon . Co mogę z tym zrobić???

Dodano po 16 [minuty]:

Trzymaj głośniej ] Bixby i Moc Naciśnij i przytrzymaj klawisze jednocześnie, aż pojawi się logo Samsung które to przycisk
  • REKLAMA
  • #2 18104909
    nutergsm
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1667
    Telefon posiada blokadę frp. Udaj się do serwisu gdzie ją usuną.
  • REKLAMA
  • #3 18105761
    adamsvip
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    Jeśli masz dowód zakupu to idź do serwisu samsunga.
  • #4 18105854
    gathor10
    Poziom 27  
    Ocena: 137
    adamsvip napisał:
    Jeśli masz dowód zakupu to idź do serwisu samsunga.
    Samsung nie robi już tego za darmo. Ponad dwa miesiące temu otrzymaliśmy instrukcje, że FRP lock już więcej nie jest pokrywany z kieszeni samsunga.
    Dawid3k121 napisał:
    Trzymaj głośniej ] Bixby i Moc Naciśnij i przytrzymaj klawisze jednocześnie, aż pojawi się logo Samsung które to przycisk
    Przyciski pogłaszania, Bixby (pod przyciskami do pogłaszania i sciszania) oraz przycisk włączający telefon, ale po co to chcesz robić? To w niczym nie pomoże.
    Jeśli telefon masz zaktualizowany do najnowszej wersji software, to nic sam z tym nie zrobisz, gdyż nie ma jeszcze solucji na obejście tego zabezpieczenia i tylko serwis Sasmunga Ci pomoże (pod warunkiem posiadania dowodu zakupu).
REKLAMA