logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Przełącznik HZ8B-20/3/4 / D Volt. 110 - 220 jak podłączyć

ingjama 09 Sie 2019 19:05 9168 1
REKLAMA
Treść została przetłumaczona angielski » polski Zobacz oryginalną wersję tematu
  • #1 18106436
    ingjama
    Poziom 1  
    Witam, przełącznik napięcia TRANTER SWITCH HZ8B-20/3/4/D lub selektor mojej spawarki został zablokowany, postanowiłem go zdemontować, aby sprawdzić, czy został uszkodzony wewnętrznie, ale wszystko było w idealnym stanie, a kiedy próbowałem go uzbroić, byłem zdezorientowany co do wewnętrznych części, które uruchamiają styki, więc nie wiem, które styki wchodzą, a które wychodzą, gdy wybieram napięcie 110 V lub 220 V, więc chciałbym, aby ktoś, kto ma schemat elektryczny lub ciągłość między stykami lub zaciskami przełącznika lub jeśli ktoś będzie miał pozycjonowanie krzywki wewnątrz tego przełącznika, Wyślij mi to, dziękuję bardzo. Przełącznik HZ8B-20/3/4 / D Volt. 110 - 220 jak podłączyć
  • REKLAMA
  • #2 18831792
    Brown2186
    Poziom 1  
    Ocena: 3
    Przykro mi, że nie mogę pomóc z twoim bezpośrednim problemem, ale być może będziesz w stanie pomóc mi z moim.
    Czy zanotowałeś, które przewody są gdzie na przełączniku? Moja spawarka to Powercraft MIG Welder 25-130amps (PGMIG130/08).
REKLAMA