logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Uszkodzone pliki .braw z Ursy Mini Pro (bez nagłówku pliku, niezamknięta sesja?)

Grace10 10 Sie 2019 18:37 510 0
REKLAMA
  • #1 18108002
    Grace10
    Poziom 1  
    Cześć!
    Mam następujący problem - na planie etiudy studenckiej używaliśmy Ursy Mini Pro. Pliki jednej z kart okazują się być uszkodzone (karta była używana więcej razy, ale tylko raz pliki zostały źle zapisane). Mimo iż ważą swoje, nie można ich otworzyć (poza jednym, jedynym plikiem, który działa normalnie). Dodatkowo zamiast ok. 30 plików, które powinny znajdować się na karcie, jest ich ok. 20. Karta była podejrzana już na planie, ponieważ nie nazywała się tak jak powinna (zamiast numeru 6, który powinna nosić, pliki nazywały się wciąż od 5), ale wtedy odtworzyliśmy dla próby właśnie ten jeden plik, który teraz chodzi i zwaliliśmy to na błąd ludzki. No i teraz jest klops. :(

Oto co ustalił mój znajomy informatyk:
    "Problemem na pewno jest brak nagłówka pliku. Drugi to prawdopodobnie niezamknięta sesja nagrywania. Plik się kończy nagle. Brak końcowej części, która w sprawnym pliku zawiera informacje o nagraniu." Polecił mi on wrzucić problem tutaj, ponieważ on sam nie jest w stanie tego naprawić.

Mam link do wetransfera do jednego działającego pliku z innej karty i jednego niedziałającego właśnie, ale forum zabrania mi wrzucać linków. :( W razie czego natychmiast podeślę na priv!

W razie czego wszystkie pliki z tej karty mają ok 100 gb, więc jeśli będzie trzeba, to możemy spróbować je wrzucić na jakiś serwer.

Błagam, pomóżcie!!! :D
  • REKLAMA
REKLAMA