logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Blender ręczny za około 200zł. Preferowany Philips mam wszystko model HR1372/90.

Danielos898 21 Sie 2019 17:39 918 4
REKLAMA
  • #1 18127772
    Danielos898
    Poziom 13  
    Ocena: 34
    Poszukuje na gwałt blendera ręcznego za ok. 200zł z dodatkowym wyposażeniem lub bez. Jeśli bez to pewnie jakiś Philips bo mam wszystko od modelu HR1372/90 który właśnie uległ uszkodzeniu i chciałbym jeszcze wyposażenie wykorzystać bo po co kupować drugie. Choć nie ukrywał ostrze głównie chyba też chce nowe bo stare jest już mocno zużyte i zdezelowane. Podobnie trzepaczka. Reszta tj. pojemniki siekające, itp. są ok.
    Moc 700-1000W, będzie służył do ogólnych prac kuchennych.
  • REKLAMA
  • #2 18127999
    clubber84
    Poziom 39  
    Ocena: 1690
    Witam,
    ja osobiście mogę polecić blendery marki SENCOR - sam posiadam jeden egzemplarz z akcesoriami (SHB 4362GR), kupiony 4 lata temu. Działa do dzisiaj, a za jego pomocą nawet orzechy siekaliśmy i z nożami jeszcze nic się nie stało.
    Ceny w sklepach ok. 170zł.
    A kupiliśmy go, bo w robocie MPM pękł w kielichu dolny "język" do załączania silnika i klejenie nic nie dało.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 18171697
    mini21
    Poziom 11  
    Ocena: 11
    Danielos898 napisał:
    Poszukuje na gwałt blendera ręcznego za ok. 200zł z dodatkowym wyposażeniem lub bez. Jeśli bez to pewnie jakiś Philips bo mam wszystko od modelu HR1372/90 który właśnie uległ uszkodzeniu i chciałbym jeszcze wyposażenie wykorzystać bo po co kupować drugie. Choć nie ukrywał ostrze głównie chyba też chce nowe bo stare jest już mocno zużyte i zdezelowane. Podobnie trzepaczka. Reszta tj. pojemniki siekające, itp. są ok.
    Moc 700-1000W, będzie służył do ogólnych prac kuchennych.

Cześć.
    Widzę, że masz identyczny blender jak mój.
    Ja też szukam czegoś nowego, tyle że mój Philips działa, jednakże chyba coś się w nim "wyrobiło" bo mówiąc wprost - nie kręci ostrzami.

Potrzebuje blendera do w zasadzie wszystkiego, ale jednym z ważnych punktów jest możliwość kruszenia lodu czy mrożonek (często robię coś w rodzaju lodów z mrożonych truskawek).

Czy coś nowego wpadło wam w oko?
    Sencor ma całkiem niezłą ofertę - za 160 zł dostaje blender z dodatkami, tylko nie do końca ufam tej firmie - nie miałem z nią styczności.
  • REKLAMA
  • #4 18172639
    Danielos898
    Poziom 13  
    Ocena: 34
    mini21 napisał:
    Cześć.
    Widzę, że masz identyczny blender jak mój.
    Ja też szukam czegoś nowego, tyle że mój Philips działa, jednakże chyba coś się w nim "wyrobiło" bo mówiąc wprost - nie kręci ostrzami.

Potrzebuje blendera do w zasadzie wszystkiego, ale jednym z ważnych punktów jest możliwość kruszenia lodu czy mrożonek (często robię coś w rodzaju lodów z mrożonych truskawek).

Czy coś nowego wpadło wam w oko?
    Sencor ma całkiem niezłą ofertę - za 160 zł dostaje blender z dodatkami, tylko nie do końca ufam tej firmie - nie miałem z nią styczności.

Cześć. Nie kupiłem jeszcze. Sam już nie wiem co wziąć. Nie wiem czy osprzęt od starego będzie pasował czy nie. Raczej skłaniam się już do całego zestawu. Sencora też nie znam i raczej go nie wybiorę.
  • #5 18172681
    mini21
    Poziom 11  
    Ocena: 11
    Kiedyś patrzyłem na mocowanie w blenderze i wydaje mi się że jest trochę inne, ale nie wiem na pewno.
REKLAMA