logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Młotowiertarka Hilti TE6-S obraca się podczas kucia - co robić?

widuch sławomir 21 Sie 2019 18:01 582 0
REKLAMA
  • #1 18127811
    widuch sławomir
    Poziom 11  
    Ocena: 24
    Witam temat kilka razy poruszany ale brak w nim moich objaw , a mianowicie posiadam młotowiertarkę jak w temacie a problem mam takowy , że po przełączeni w tryb samego kucia czyli ikona dużego młotka udar jest lecz głowica się nadal obraca lecz nie powinna moim zdaniem .Po przełączeniu na mały młotek to samo lecz udar mniejszy i głowica się obraca . gdzie szukać przyczyny? Czy może ten model tak ma , i nie ma samego kucia bez obrotu głowicy nie wiem bo sprzęt kupiłem używany lecz sprawny i jestem do tej pory z niego zadowolony , i jeszcze jedno pytanie czy może być to wina braku oleju , jeżeli tak to jaki wlać i ile ponieważ dziś ją rozkręciłem i zauważyłem śladowe ilości jakiegoś smarowidła a rozkręciłem bo podejrzewałem iż może ktoś ją wcześniej rozbierał i nie ustawił poprawnie przełącznika ale okazało się że jest wszystko w porządku .Proszę szanownych kolegów o poradę za co z góry dziękuję.
  • REKLAMA
REKLAMA