logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak aktywować AUX w radiu Pioneer DEH-P3500MP? Jak zresetować ustawienia?

alkoMatt 17 Wrz 2005 17:58 993 4
REKLAMA
  • #1 1826509
    alkoMatt
    Poziom 2  
    czesc

ja juz jestem chyba glupi... a mianowicie mam takei radyjko i szukam wyjsc AUX tzn zeby uaktywnicbo nigdzie w menu nei widze tego AUX :(... moze macie jakies propozycje?? czy AUX dopiero sie wtedy pokaze gdy bede miec podpiety ten kabel IP-BUS-RCA?? bo jak narazie to podlaczylem (napisane w instrukcji) tylne glosniki :| i niby dziala ale nie moge znalesc w meniu zadnego AUX... a dziala to tak ze cale to radio to tylko przewodnik :||czy wogole takie rozwiazanie jak ja zrobile to ejst dobre czy musze miec ten kabelek zeby chodzilo poprawnie AUX?? pomocy i z gory dzieki

a moze ktos powie jak przywrocic ustawienia fabryczne ??
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 1827008
    alkoMatt
    Poziom 2  
    to mam rozumiec ze nie mam AUX a w tym grajku i ze musze go przestroic na UE .... wogole nic z tego nei rozumiem :|||
  • REKLAMA
  • #4 1827106
    artful6
    Poziom 17  
    Ocena: 16
    Przeczytaj opis jest tam omówione jak uaktywnić wejście AUX
  • #5 1829898
    alkoMatt
    Poziom 2  
    dobra wszystko elegancko przeczyatlem i nic nei znalazlem .... jak biore Source czy cos tam jest Tuner i CD to wszystko a jak biore F to mam funkcje tylko Tunera i CD wjecej nie ma .... :|| albo ja juz jestem slepy i nie wiem jak mam to zrobic
REKLAMA