logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Aktualizacja map i dodanie POI do Becker Transit 6 LMU z iGo - jak?

mazak3293 04 Wrz 2019 15:48 2223 2
REKLAMA
  • #1 18152237
    mazak3293
    Poziom 11  
    Witam. Problem polega na tym że instalując iGo nie mam dostępu do Beckera(Transit 6 Lmu / BE B50) , ale wyczytałem że tu "gryźć" mogą się pliki które są tego samego producenta czyli Becker = iGo.
    Zatem pytanie czy można zaktualizować samego Beckera o mapy z iGo (w końcu pracują na tych samych co Becker) w Becker'ze, i ewentualnie dodać punkty POI, a konkretnie chodzi mi o fotoradary.
    Czy miałby ktoś na to jakiś pomysł?
    Jakby to rozwiązać.....zamiana samych map może? Dodanie punktów POI również od iGo, ale z rozszerzeniami od Becker'a?
    Swoją drogą wyyebali klientów którym obiecali darmowe aktualizacje, a teraz nikt za to nie odpowiada.....śmiechu warta obietnica i zero odpowiedzialności.
  • REKLAMA
  • #2 18159162
    vaczak
    Poziom 22  
    Ocena: 138
    Witam
    Nie, dlatego że aktualizuje oryginał zgodnie z identyfikatorem fabrycznym.
    Jeśli oprogramowanie nie jest oryginalne, komunikat o błędzie zatrzyma aktualizację i spowoduje nieprawidłowe działanie urządzenia.
  • #3 18180562
    mazak3293
    Poziom 11  
    Ok, czyli notabene nie istnieje opcja zaktualizowana map "za free" a tylko od nich za kasę. Szkoda, bo navi sama w sobie jest świetna, tylko oszukał klientów dożywotnią aktualizacją 😡dzięki za odpowiedź.
REKLAMA