logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung LE32B350F1W - Brak obrazu, a dźwięk jest.

SeAsT 01 Paź 2019 19:29 1032 7
REKLAMA
  • #1 18196546
    SeAsT
    Poziom 5  
    Ocena: 3
    Witam, dziś wieczorem oglądałem telewizję. Odszedłem na chwilę od niego, gdy wróciłem obrazu nie było a dźwięk nadal działał. Co warto zaznaczyć po jego ponownym włączeniu widać u góry numer kanału który jest aktualnie, lecz po chwili i on znika i ekran sie znowu przyciemnia. Nic nie bawiłem się w ustawieniach i na hdmi i innych wejściach problem jest ten sam.
  • REKLAMA
  • #2 18196622
    GanCegall
    Poziom 38  
    Ocena: 1629
    Myślę że coś się zepsuło i TV nadaje się do naprawy, starszy od węgla, ma prawo odmówić "posługi" :-)
  • REKLAMA
  • #3 18196638
    SeAsT
    Poziom 5  
    Liczyłem na pomoc, jakaś radę a nie stwierdzenie faktu...
  • REKLAMA
  • #4 18196648
    GanCegall
    Poziom 38  
    Ocena: 1629
    SeAsT napisał:
    liczyłem na pomoc, jakaś radę

Ok, oto rada - nieś w serwis TV, czego oczekujesz?
  • #5 18196660
    SeAsT
    Poziom 5  
    Zasugerowania od kogoś madrzejszego w tym temacie co moglo nawalić albo kontaktu z osobą ktora miała ten sam bądź podobny temat🤔
  • #6 18196693
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #8 18196955
    robokop
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 6362
    Inaczej - co byłeś uprzejmy sprawdzić do tej pory? To stary LCD, ze świetlówkami i transformatorami WN - albo któryś z nich umarł, albo układ sterowania nimi, albo sama świetlówka robi zwarcie.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z telewizorem Samsung LE32B350F1W, który po pewnym czasie przestał wyświetlać obraz, mimo że dźwięk działa. Po ponownym włączeniu telewizora widoczny jest numer kanału, który jednak szybko znika, a ekran ponownie się przyciemnia. Uczestnicy dyskusji sugerują, że problem może być związany z uszkodzeniem zasilania, transformatorami inwerterowymi lub świetlówkami, które mogą być uszkodzone lub powodować zwarcie. Wskazują również na konieczność skontaktowania się z serwisem w celu naprawy.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA