Witam, na boxie od Xiaomi klatkuje mi obraz w aplikacji delta media player, ktoś się spotkał z podobnym problemem? Naklikalem juz chyba wszystko. Będę wdzięczny za pomoc
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamKszyhoo12 napisał:Obecnie jest tam tylko kilka kanalow telewizyjnych z calej listy, ktore sie szybko laduja, a reszta albo w ogole nie dziala, albo laduje sie po kilku minutach oczekiwania. Sprawdzone na wszystkich systemach operacyjnych, to tez nie jest wina internetu. Na maile nikt nie odpowiada, kasa wyrzucona w bloto, caly serwis spadl totalnie na psy. Absolutnie odradzam wykupienie konta premium u nich.
cehuone napisał:
Używam już prawie rok czasu, śmiga aż miło 140 kanałów nie zależnie czy na telefonie, czy na PC obraz bardzo dobry. Jedynie problem z przycinaniem obrazu pojawia się na mi tv stick. Sprobuje wyłączyć to renderowanie, ale nie wiem gdzie tego szukać, czy w ustawieniach aplikacji DMP czy w ogólnych ustawieniach tam gdzie wszystkie aplikacje zainstalowane na mi tv stick. Czy jest możliwość utworzenia skrótu do DMP na główny ekran mi tv stick ?