Witam
Urządzam pokój i chciałbym żeby był w pełni nowoczesny.
pokój ma 3x3 metry
chciałbym wybrać jak najlepsze kino domowe które najlepiej będzie współgrało z telewizorem który chciałbym żeby miał nowoczesne oprogramowanie (szczególnie chodzi mi o dostęp do takich aplikacji jak Netflix, Youtube) zastanawiałem się dotychczas nad Smart TV między webOS a Android TV
Moje priorytety to:
-Wspaniałe efekty audio i wizualne
-Telewizor maksymalnie 140 cm szerokości (55''-60'')
-4 kolumny
-integracja z iphone, xbox
Z mojego doświadczenia jest tak iż, mam 40 calowy telewizor Samsung w salonie który od 7 lat działa bez zarzutów,
mam monitor do komputera bodajże 27-28 cali firmy LG i są problemy z matrycą, tak samo mam też Telewizor LG na stanie z rozwaloną matrycą i jakoś nieśpieszno mi by go naprawiać.
Chciałbym by kino domowe i telewizor były jednej firmy (myślę, że wtedy sprzęt najlepiej współgra oglądając jakiś film albo serial)
#1 Sony (tv + kino domowe)
#2 Samsung + Yamaha
#3 Philips/SHARP/LG
Mniej więcej
Telewizor 10 tysięcy PLN
Kino Domowe 5 tysięcy PLN
mój 1 faworyt to BDVN9200WW.CEL Series
siema
[/u]
Urządzam pokój i chciałbym żeby był w pełni nowoczesny.
pokój ma 3x3 metry
chciałbym wybrać jak najlepsze kino domowe które najlepiej będzie współgrało z telewizorem który chciałbym żeby miał nowoczesne oprogramowanie (szczególnie chodzi mi o dostęp do takich aplikacji jak Netflix, Youtube) zastanawiałem się dotychczas nad Smart TV między webOS a Android TV
Moje priorytety to:
-Wspaniałe efekty audio i wizualne
-Telewizor maksymalnie 140 cm szerokości (55''-60'')
-4 kolumny
-integracja z iphone, xbox
Z mojego doświadczenia jest tak iż, mam 40 calowy telewizor Samsung w salonie który od 7 lat działa bez zarzutów,
mam monitor do komputera bodajże 27-28 cali firmy LG i są problemy z matrycą, tak samo mam też Telewizor LG na stanie z rozwaloną matrycą i jakoś nieśpieszno mi by go naprawiać.
Chciałbym by kino domowe i telewizor były jednej firmy (myślę, że wtedy sprzęt najlepiej współgra oglądając jakiś film albo serial)
#1 Sony (tv + kino domowe)
#2 Samsung + Yamaha
#3 Philips/SHARP/LG
Mniej więcej
Telewizor 10 tysięcy PLN
Kino Domowe 5 tysięcy PLN
mój 1 faworyt to BDVN9200WW.CEL Series
siema
[/u]