1. Jak duże jest pomieszczenie w którym ma być telewizor? ok.3-4m
2. Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora? 2,5-3m
3. Ile osób zasiada przed telewizorem? 2
4. Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu? głównie na wprost
5. Telewizor ma stać czy ma wisieć? wisieć
6. Jak słońce świeci w pokoju? nie świeci, zasłaniam żaluzje
7. Jaki masz obecnie telewizor? nie mam;)
8. Co chcemy aby telewizor posiadał? wejście USB, połączenie z youtube
9. Jaki sygnał będzie podłączony do telewizora? będe podłączał pendrive z filmem albo łączył się z youtube itp żadnej kablówki nie będzie
10 .Jakie urządzenia? może wzmacniacz dźwieku
11. Ile godzin dziennie ma pracować telewizor? 2-3 h
12. Czy zdarza się że przez kilka godzin oglądasz tylko jeden program? serial tak;)
13. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? filmy, seriale
14. Czy zamierzasz serfować po internecie? wystarczy film z youtube
15. Czy zamierzasz grać w gry - jeśli tak to ile % dziennie? nie, chciałbym jak najlepszy obraz i dźwięk przy filmach
16. Preferencje co do marki? nie mam
17. Preferencje co do wielkości? ok.50 cali
18. Co Cię denerwuje w telewizorach? nic, jestem spokojny
19. Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień? wieczorami
20. Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup? im mniej tym lepiej;) 2 -3 tys
21. Jak często wymieniasz telewizory w domu? chcę go mieć 3-4 lata
22. Czy korzystasz często z aplikacji internetowych? wystarczy youtube ewentualnie, do surfowania mam komputer
Cześć,
szukam tv żeby sobie wieczorem obejrzeć jakis fajny film/serial z dziewczyną. Do tej pory oglądalismy na lapku ale to trochę średnie już jest. Dobrze jakby obsługiwał jakieś portale z hbo/netflix, może czasem youtube i głównie jakis pendrive chce podłączać. Nie znam się czy 4k czy full HD będzie lepsze, biorąc pod uwagę mały budżet to chyba full HD mi wystarczy do filmów ale może coś 4k się znajdzie.
Wielkość to ok. 50 cali ( koło 50 też ujdzie) jak możecie polecić coś trochę większego to super.
Z góry dzieki.
Pozdrawiam
Rafał
2. Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora? 2,5-3m
3. Ile osób zasiada przed telewizorem? 2
4. Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu? głównie na wprost
5. Telewizor ma stać czy ma wisieć? wisieć
6. Jak słońce świeci w pokoju? nie świeci, zasłaniam żaluzje
7. Jaki masz obecnie telewizor? nie mam;)
8. Co chcemy aby telewizor posiadał? wejście USB, połączenie z youtube
9. Jaki sygnał będzie podłączony do telewizora? będe podłączał pendrive z filmem albo łączył się z youtube itp żadnej kablówki nie będzie
10 .Jakie urządzenia? może wzmacniacz dźwieku
11. Ile godzin dziennie ma pracować telewizor? 2-3 h
12. Czy zdarza się że przez kilka godzin oglądasz tylko jeden program? serial tak;)
13. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? filmy, seriale
14. Czy zamierzasz serfować po internecie? wystarczy film z youtube
15. Czy zamierzasz grać w gry - jeśli tak to ile % dziennie? nie, chciałbym jak najlepszy obraz i dźwięk przy filmach
16. Preferencje co do marki? nie mam
17. Preferencje co do wielkości? ok.50 cali
18. Co Cię denerwuje w telewizorach? nic, jestem spokojny
19. Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień? wieczorami
20. Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup? im mniej tym lepiej;) 2 -3 tys
21. Jak często wymieniasz telewizory w domu? chcę go mieć 3-4 lata
22. Czy korzystasz często z aplikacji internetowych? wystarczy youtube ewentualnie, do surfowania mam komputer
Cześć,
szukam tv żeby sobie wieczorem obejrzeć jakis fajny film/serial z dziewczyną. Do tej pory oglądalismy na lapku ale to trochę średnie już jest. Dobrze jakby obsługiwał jakieś portale z hbo/netflix, może czasem youtube i głównie jakis pendrive chce podłączać. Nie znam się czy 4k czy full HD będzie lepsze, biorąc pod uwagę mały budżet to chyba full HD mi wystarczy do filmów ale może coś 4k się znajdzie.
Wielkość to ok. 50 cali ( koło 50 też ujdzie) jak możecie polecić coś trochę większego to super.
Z góry dzieki.
Pozdrawiam
Rafał