logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zaktualizować oprogramowanie w SE t68i za pomocą Diva?

habor 21 Wrz 2005 22:03 1155 8
REKLAMA
  • #1 1838261
    habor
    Poziom 12  
    Ocena: 13
    Witam, Chciał bym sobie zmienic oprogramowanie na nowsze w Se t68i jak moge to zrobic np. przez diva, mam drugi taki sam z nowszym oprogramowaniem, w jaki sposob je zgrac i wrzucic do mojego.
  • REKLAMA
  • #2 1838740
    pawel
    Spec od GSM
    Ocena: 40
    jaka masz wersje softu w telefonie? "Najnowszy" to r8a015... Nie zgrasz DIV'em, zapomnij...
  • #3 1849797
    habor
    Poziom 12  
    wersja softu to r6a012, gdzie moge znalesc nowszysoft?? i jak to zrobic przez diva??
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #6 1849825
    pawel
    Spec od GSM
    Ocena: 40
    tornado, twister, n-box, gryfiin, j.a.f. odeon... to boxy z oprogramowaniem, samym programem nic nie zrobisz... Nie mowiac juz o Cruiser, SeTool itd.
  • REKLAMA
  • #7 1849828
    habor
    Poziom 12  
    czyli zostaje mi sam div, ?? a te pliki ktore pociagnolem do niczego mi sie nie przydadza ??
  • #8 1849869
    slam
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    czy moze ktos odkryl co daje nowy soft oprucz gier ?
  • #9 1984769
    habor
    Poziom 12  
    oj chyba dam sobie spokoj z tym softem

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy aktualizacji oprogramowania w telefonie Sony Ericsson T68i przy użyciu programu Diva. Użytkownik posiada wersję softu r6a012 i chce zaktualizować ją do nowszej, np. r8a015. Okazuje się, że nie jest możliwe zgranie oprogramowania z innego telefonu za pomocą Diva. Nowsze wersje softu, takie jak r7a czy r8a, można znaleźć na stronach typu softgsm.pl. Proces wgrywania firmware opisany jest w artykułach dotyczących flashowania telefonów Sony Ericsson za pomocą Diva 5.0. Programy takie jak Tornado, Twister, N-Box, Gryfin, J.A.F. Odeon oraz narzędzia Cruiser i SeTool wymagają specjalistycznego sprzętu (boxów) i same w sobie nie umożliwiają aktualizacji. Pliki pobrane z forów, np. elektroda.pl, bez odpowiedniego sprzętu i oprogramowania nie są użyteczne. Ostatecznie użytkownik rozważa rezygnację z aktualizacji oprogramowania z powodu trudności technicznych.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA