logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Chiński Ds150e - Problem z grafiką, brak ikonek w programie i w instalatorze

Jaro.EWE 28 Lis 2019 12:43 744 3
REKLAMA
  • #1 18306756
    Jaro.EWE
    Poziom 6  
    Ocena: 1
    Witam wszystkich Forumowiczów. Jestem nowy i z góry dziękuje za każdą pomoc.
    Sprawa wygląda tak, że zakupiłem Chiński tester diagnostyczny Ds150e, wersja oprogramowania na płycie niby 2016 R.0.
    Ale problem jest taki, że gdy włączam instalator nie widać ikon w które mam klikać (tam jest możliwość żeby w nie kliknąć, ale ich nie widać).
    Aktualizowałem już sterowniki graficzne w kompie, próbowałem uruchomić w trybie zgodności z win7 XP itd., i nic nie pomaga. Ogólnie program się instaluje, ale po samym zainstalowaniu w programie też nie ma ikon, ogólnie niby działa, tylko nie widać wszystkich odnośników i napisów. Nie wiem już jak mam to ugryźć, proszę o pomoc... Dodam że mój system operacyjny to win10, a nie chce go zmieniać. Widziałem na filmikach że innym na win 10 działa normalnie więc powinno latać, a nie chce...
  • REKLAMA
  • #2 18306805
    leonov
    Poziom 43  
    Ocena: 2240
    Na innym komputerze masz możliwość instalacji? Wyeliminujesz uszkodzony instalator.
  • REKLAMA
  • #3 18306855
    Jaro.EWE
    Poziom 6  
    Jak na razie pobieram "niby" tą samą wersje z neta, znalazłem na yt, jakiś słowak wrzucił ten program właśnie 2016 R.0. Zobaczymy co będzie, jak pójdzie, to temat zamknięty, jak nie, to będe próbował jeszcze zrzucić swój z płytki i pliki podmienić... A jak to nie pomoże wtedy będę patrzył na innym kompie u siostry albo u ziomka. Sprawdził bym od razu, ale w domu mam tylko ten jeden komputer...

Dodano po 4 [godziny] 48 [minuty]:

Jak na razie pobrałem tą samą wersje programu z neta i jest to samo... Będę patrzył na innym komputerze, tylko muszę coś znaleźć. :D
  • #4 18312729
    Jaro.EWE
    Poziom 6  
    Problem Rozwiązany i teoretycznie można zamknąć temat bo program zainstalowany i głowica bangla. :) Musiałem to zrobić na innym komputerze z win XP, bo win 10 to jakaś tragedia, nie wiem kto to wymyślił, można się z tym pochlastać. Dzięki za pomoc. :)
REKLAMA