Witam renault ares 550RX biegi i rewers ciężko wchodzą czy ktoś wie jaka to przyczyna dodam że nic nie zgrzyta proszę o jakieś podpowiedzi tutaj lub na nr 512922185
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tammany207 napisał:Myslałem że tutaj są jacyś mechanicy co rad udzielą pomogą A ciagnik maluje i ogólne naprawy dzialam jak mam czas bo nie tylko to mam na glowie a mechanik byl pomierzył cisnienia i powiedział że trzeba zajrzeć do skrzyni i 2000 za wyjecie plus co wyjdzie a ja wczoraj chwilę posiedziałem i usterke znalazłem brak zasilania elektrozaworu tylko chciałem o podpowiedz kogoś kto przy tym robi to wie gdzie szukać tego zailania jak te kable idą bo badając sygnał na kablach to jeden piszcze i na tym pierwszym czujniku i na drugim a ten drugi nie i nie wiem czy on idzie bezposrednio z kątś tam czy gdzieś przerwany ale nic nie widać bo w oplocie jest jeszcze podejrzewam ze to ciscienie na pedale co tak faluje 20bar, max wcisniete 6 bar puszczone 0bar to może te elektrozawory swiruja albo rozdzielacz ale czy mozna go rozebrac przeczyscic nie popsuje się doradzi ktoś