logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Polecane stacje klimatyzacji. - Wasze doświadczenia.

dzikusek1 15 Gru 2019 15:36 1134 5
REKLAMA
  • #1 18341055
    dzikusek1
    Poziom 10  
    Ocena: 35
    Część wszystkim zakładam temat o stacjach klimatyzacji bo jestem przed wyborem kupna takiego sprzętu, chciałem się was poradzić czym pracujecie jaki sprzęt byście polecili z tego co już patrzyłem to dwie marki czyli Bosch i magneti marelli ?. Jakie jest wasze doświadczenie ze sprzętem i jakie są ceny serwisu klimy w ciężarówkach. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 18344098
    maniche
    Poziom 11  
    Ocena: 19
    dzikusek1 napisał:
    Część wszystkim zakładam temat o stacjach klimatyzacji bo jestem przed wyborem kupna takiego sprzętu, chciałem się was poradzić czym pracujecie jaki sprzęt byście polecili z tego co już patrzyłem to dwie marki czyli Bosch i magneti marelli ?. Jakie jest wasze doświadczenie ze sprzętem i jakie są ceny serwisu klimy w ciężarówkach. Pozdrawiam

Używam Magneti Marelli i całkowicie Ci ją odradzam. Ciągłe problemy z elektrozaworami i z wagą. Zastanów sie nad Boschem albo Texa.
  • REKLAMA
  • #3 18344279
    dzikusek1
    Poziom 10  
    Polecali Magneti Marelli bo tani serwis i serwisant dostępny.A z Bosch proponowali acs 650?
  • REKLAMA
  • #4 18345923
    EMAR92
    Poziom 9  
    Ocena: 57
    Bierz najtańsza Bosch albo texa. Wszystkie bajery to pic na wode.
  • REKLAMA
  • #5 18380486
    dzikusek1
    Poziom 10  
    Ok też mi się wydaje że dużo bajerów i cena za tym idzie duża. Tak zrobię , dzięki za podpowiedzi.
  • #6 18380488
    dzikusek1
    Poziom 10  
    Ok też mi się wydaje że dużo bajerów i cena za tym idzie duża. Tak zrobię , dzięki za podpowiedzi.
REKLAMA