Witam,
proponuję radyjko zanieść do serwisu , który zajmuje sie m.in. rozkodowywaniem odb. samochodowych. Serwis juz się tym zajmie i poda odpowiedni Kod. Radyjko po wpisaniu odpowiedniego kodu odwdzięczy się ładnym i ciepłym brzmieniem.
Tak na serio.
To Forum nie jest elektronicznym poradnikiem typu "Zrób to sam" pana Adama Słodowego.
Jest to forum, na którym wymienia się doświadczeniqa na różne tematy ale osób przynajmniej wtajemniczonych w danej dziedzinie.( tak przynajmniej powinno być)
Na pewno nie powinno to być forum dla każdego kto ma jakiś problem ze sprzętem i sam chce sobie coś pokombinować a jak nie wyjdzie to wtedy zanosi do serwisu. Takich urządzeń to każdy pewnie ma dość.
Jeśli wszyscy będą odpowiadać na tego typu pytania to serwisy , które i tak już ledwo funkcjonują całkiem sie pozamykają ponieważ ludzie sami sobie bedą naprawiać sprzęt na podstawie porad z Elektrody a jak nie wyjdzie to zaniosą do serwisu , serwis natomiast powie - " takiego rozgrzebanego sprzętu to ja jeszcze nie widziałem - nie będe tego naprawiał".
Można by na ten temat dużo jeszcze pisać ale już wczesniej koledzy sie na podobne tematy wypowiadali. Zatem więc szanujmy swoje zawody panowie i pomagajmy wtedy kiedy naprawdę potrzeba.
pozdrawiam
Dodano po 1 [minuty]:
... i słusznie TYTUS , przeczytalem Twój post dopiero jak wysłałem swoja odpowiedź.
pozdrawiam
Również moim zdaniem tak powinno być. Panowie, szanujmy się i robotę. Dlatego tą słuszną puentą temat zamykam. <SławeK>