logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak ustawić stałe podświetlenie klawiatury w Dell E4310 na Win10?

sanfran 05 Sty 2020 22:28 1623 2
REKLAMA
  • #1 18383893
    sanfran
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 2964
    Czy wie ktoś jak się dokopać do głębszych opcji sterowania podświetlenia klawiaturą?
    Po reinstalacji systemu Win10 mogę sterować oświetleniem klawiatury z poziomu Fn i (prawy kursor), nawet wyświetla:
    Jak ustawić stałe podświetlenie klawiatury w Dell E4310 na Win10?
    Ale nie mogę ustawić np permanentnego oświetlenia, zawsze gaśnie po jakimś czasie. Pamiętam, że w Win7 miałem program do ustawiania parametrów - jak długo, itp itd.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 18384315
    atomic99
    Poziom 34  
    Ocena: 338
    Tu masz pewne informację na ten temat:
    https://www.dell.com/support/article/pl/pl/pl...my-dell?lang=pl#Backlit_Keyboard_settings_Lat

Wybierz ze "Spis treści:" swoją serię laptopa, gdzieś też znalazłem że pod Windows 10 najlepiej zaktualizować BIOS żeby wszystkie opcje działały prawidłowo, tu masz link do ściągnięcie.

https://www.dell.com/support/home/pl/pl/plbsd1/product-support/product/latitude-e4310/drivers

Wybierz w "System operacyjny" opcję BIOS i już będziesz miał do pobrania, tylko sprawdź jaką masz obecnie.
  • #3 18384400
    sanfran
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 2964
    Dziękuję.
    Wszystko w nim mam na bieżąco. Zbyt wielu zmian w oprogramowaniiu nie mozna się spodziewać, jak na produkt wypuszczony 9 lat temu i ocalony przed śmietnikiem.
    No ale co zrobić, że ma parametry podobne do nowego sprzętu ze sklepu, a po włożeniu modułu BT i dysku SSD chodzi przywoicie i wystarczająco jak na moje potrzeby. Fabrycznie zainstalowany Win7 PRO miesiąc temu pozwolił na upgrade do Win10 PRO. Nawet oryginalna bateria trzyma jeszcze z półtorej godziny.
REKLAMA