logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Ekspres do kawy Bosch Vero Caffe latte TES50351DE - Storung hotline/kod błędu

Demek1991 21 Sty 2020 09:46 1578 3
REKLAMA
  • #1 18417114
    Demek1991
    Poziom 10  
    Ocena: 22
    Witam
    Czy ktoś może mi pomóc w ekspresie jak w tytule? W menu serwisowym znalazłem błąd BUSW 6821 M01F03H00. Ekspres po zrobieniu 3 kaw wyświetlił napis STORUNG HOTLINE i taki błąd odczytany w menu serwisowym. Dodam, że na mój słuch i to że co nieco wiem na temat ekspresów do kawy, pompka ekspresu delikatnie popiskuje w trakcie działania.
    Ekspres po dwóch dniach, jak go odłączyłem z prądu, wrócił do życia, ale po jakimś czasie znów to samo.
    Czy ktoś posiada wiedzę, jak ten błąd odczytać lub też posiada serwisowe kody błędów do ekspresów Bosch/Siemens?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 18418743
    Demek1991
    Poziom 10  
    Ocena: 22
    nioop napisał:
    Problem z blokiem zaparzania, nie jestem pewny ale chyba w górnej jego pozycji.

Strzelasz czy posiadasz może objasni nie kodów serwisowych do ekspresów Bosch? Jeśli masz coś to czy podzielibys się ta lekturą?
  • #4 18422748
    nioop

Specjalista AGD
    Ocena: 3325
    Demek1991 napisał:
    nioop napisał:
    Problem z blokiem zaparzania, nie jestem pewny ale chyba w górnej jego pozycji.

Strzelasz czy posiadasz może objasni nie kodów serwisowych do ekspresów Bosch? Jeśli masz coś to czy podzielibys się ta lekturą?

Piszę z pamięci, nie strzelam. Problem z blokiem / napędem bloku i tutaj nie jestem pewien czy przy górnej czy dolnej pozycji.
    Konto firmowe:
    Kawa i Naprawa - Serwis AGD
    Powstańców Śląskich 63, Warszawa, 01-355 | Strona WWW: https://www.kawainaprawa.eu
REKLAMA