logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6610 – poszukiwany sprawny plik firmware, obecny nie daje się rozpakować

robson72r 26 Wrz 2005 21:52 6586 10
REKLAMA
  • #1 1851842
    robson72r
    Poziom 11  
    witam potrzebuje soft do nokii 6610 bo ten kturu tutaj znalazlem nie moge rozpakowac, chyba jakis uszkodzony
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 1852035
    robson72r
    Poziom 11  
    juz dawno z tej stronki to zciagalem, nie wiem dlaczego ale nie moge wgrac tego softu tornadem moze ja cos zle robie tam mi sie instaluje w kompie i tyle a jak potem wgrac do telefonu to nie mam pojęcia
  • #4 1854008
    norbi45
    Poziom 33  
    Ocena: 59
    Czym Ty to właściwie chcesz wgrać?
  • #5 1854078
    tino2003
    Admin grupy GSM
    Ocena: 2081
    Jeżeli chcesz to wgrywać tornadem to na simplach jest instrukcja do tornado i wszystko jest ładnie opisane, jak sobie nie poradzisz to daj znać jak to robisz i wtedy napiszemy Ci co jest nie tak, najlepiej zamieść screena.
    pozdr
  • #6 1866495
    robson72r
    Poziom 11  
    chcem to wgrac ufs-3 a na simplach nie ma tego jak to wgrac przy pomocy ufs-a wiec teraz jestem w kropce. moze ktos jast troszke bardziej zorientowany jak tym mam to wgrac.
  • REKLAMA
  • #8 1866831
    robson72r
    Poziom 11  
    nie o to mi dokladnie chodzilo, moze powiesz mi jak zrobic screana to pokaze dokladnie co robie i co jest nie tak
  • REKLAMA
  • #9 1866912
    piterFX
    Poziom 27  
    Ocena: 23
    masz taki przycis na klawiaturze swojej ,,PRINT SCREEN" takiego czegos nie wiedziec buahahahahahaha
  • #10 1866920
    Kazekkazekkazek
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    Jak Ci wyskoczy cos z tornada to klikasz z klawiatury na guzik o nazwie Print Scren a puzniej to wplejasz i po problemie. Ale jak takich żeczy nie znasz to trudno bedzie Ci sobie poradzi z obsługą tornada chociasz jest bardzo łatwa. Wklej screna to pomozemy.
  • #11 1867288
    robson72r
    Poziom 11  
    dobrze powiedziec ze mam, ale niestety ja go nie widze, a moze slepy jestem czy co.

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwany jest sprawny plik firmware do telefonu Nokia 6610, ponieważ obecnie dostępny soft nie daje się rozpakować. Próby wgrania oprogramowania za pomocą programu Tornado kończą się niepowodzeniem, a użytkownik nie jest pewien, czy poprawnie wykonuje proces instalacji. Pojawiły się sugestie korzystania z instrukcji dostępnych na stronach simplegsm.info oraz elektroda.pl, które opisują sposób wgrywania softu Tornado i UFS-3. Użytkownik ma problem z wykonaniem zrzutu ekranu (print screen) w celu pokazania błędów podczas próby wgrywania firmware, co utrudnia diagnozę problemu. Dyskusja koncentruje się na metodach wgrywania firmware do Nokii 6610, wykorzystaniu narzędzi Tornado i UFS-3 oraz na problemach z rozpakowaniem i instalacją pliku firmware.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA