juz dawno z tej stronki to zciagalem, nie wiem dlaczego ale nie moge wgrac tego softu tornadem moze ja cos zle robie tam mi sie instaluje w kompie i tyle a jak potem wgrac do telefonu to nie mam pojęcia
Jeżeli chcesz to wgrywać tornadem to na simplach jest instrukcja do tornado i wszystko jest ładnie opisane, jak sobie nie poradzisz to daj znać jak to robisz i wtedy napiszemy Ci co jest nie tak, najlepiej zamieść screena.
pozdr
chcem to wgrac ufs-3 a na simplach nie ma tego jak to wgrac przy pomocy ufs-a wiec teraz jestem w kropce. moze ktos jast troszke bardziej zorientowany jak tym mam to wgrac.
Jak Ci wyskoczy cos z tornada to klikasz z klawiatury na guzik o nazwie Print Scren a puzniej to wplejasz i po problemie. Ale jak takich żeczy nie znasz to trudno bedzie Ci sobie poradzi z obsługą tornada chociasz jest bardzo łatwa. Wklej screna to pomozemy.
✨ Poszukiwany jest sprawny plik firmware do telefonu Nokia 6610, ponieważ obecnie dostępny soft nie daje się rozpakować. Próby wgrania oprogramowania za pomocą programu Tornado kończą się niepowodzeniem, a użytkownik nie jest pewien, czy poprawnie wykonuje proces instalacji. Pojawiły się sugestie korzystania z instrukcji dostępnych na stronach simplegsm.info oraz elektroda.pl, które opisują sposób wgrywania softu Tornado i UFS-3. Użytkownik ma problem z wykonaniem zrzutu ekranu (print screen) w celu pokazania błędów podczas próby wgrywania firmware, co utrudnia diagnozę problemu. Dyskusja koncentruje się na metodach wgrywania firmware do Nokii 6610, wykorzystaniu narzędzi Tornado i UFS-3 oraz na problemach z rozpakowaniem i instalacją pliku firmware. Wygenerowane przez model językowy.