logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zmienić język na polski i zdjąć simlocka w Motorola A835 za pomocą Tornado?

cfo 27 Wrz 2005 00:41 1011 4
REKLAMA
  • #1 1852339
    cfo
    Poziom 21  
    Ocena: 19
    Witam mam takie pytanie czy moge zmienic jezyk w tym telefonie na polski oraz zdjac simloka za pomoca tornado na suporcie znalazlem jakiegos flesza do tego modelu ale w programie moto_acer nie ma takiego modelu moze jest jakis program pod tornado ktorym mozna to zrobic albo inny sposob ale zwiazany z tornadem czytalem ze mozna to zrobic zwyklym kabelkiem na usb dodatkowo jak wchodze w tryb serwisowy jest opisane rs232 u dolu to mysle ze tornadem tez powinno pojsc prosze o jakies informacje czy ktos juz to zmeczyl pod tornadem i w jaki sposob ??? pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 1852385
    bony78
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 9
    tornadem tego nie zrobisz polaka wgrasz zwyklym kablem usb poszukaj sobie flasha znajdziesz go na www.matrax.net/forum
  • REKLAMA
  • #3 1852417
    cfo
    Poziom 21  
    Witam
    tak bylem na tej stronce niby banal ale nie mam zwyklego kabelka do tego fona na usb w zestawie tornado jest ten kabel i na suporcie soft to moze ktos wyjasni mi po co skoro nie da sie tego wykorzystac

pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 1852435
    bony78
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 9
    kabelek jest do innych starszych modeli ale nic tym nie zrobisz na tornadzie a o smilocku to zapomnij tornadem pozdrawiam
  • #5 1858791
    cfo
    Poziom 21  
    dzieki za pomoc pozdrawiam
REKLAMA