logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odzyskać dane z dysku Samsung 200GB po utracie partycji?

jambolive 27 Wrz 2005 17:07 927 4
REKLAMA
  • #1 1853696
    jambolive
    Poziom 2  
    Cześć! dysk występuje jako jeden z wielu, pracowałem na win2000 adobepremiere przeliczało plik wynikowy (avi) a ja robiłem coś w fotoshopie pod koniec liczenia ale to chyba nie istotne zaczeło brakować elementów skladowych dysku tych które były w projekcie, okazało się że są niedostępne ?? niby znikają pojawił się komunikat że jakiś błąd i zaleca się chdisc program dololiczył do końca i wtedy zrestartowałem kompa i co wielka DU*** dysk zginał BIOS go widzi ale nie winda PQ magic widzi go jako niesformatowany ?? dysk nie jest raczej uszkodzony fizyczne, ponoć w takim przypadku działa TESTDISK ale coś nie umie się nim posługiwać ehhh ...ratunku jak odzyskać dane
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 1853937
    jambolive
    Poziom 2  
    Taśma wymieniona zasilanie chiftek czy jak to się pisze z dużym zapasem jest ok a co do easy recower własnie się z nim morduje ale troche lipa plików nawyszukiwał ale żadnej nazwy nawet rozszerzenia pomieszła ;(
  • REKLAMA
  • #4 1854029
    bursta
    Poziom 27  
    Ocena: 34
    Jest też soft Get Data Back dla wersji FAT i NTFS, może tym coś odzyskasz? Pamiętaj, że nie wolno na uszkodzonym dysku (czytaj nieczytelnym) zapisywać żadnych danych ani nic instalować.
    Pozdro
  • #5 1854698
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 585
    1. Czy na tym dysku była tylko jedna partycja?
    2. Jaka była Wersja Windows? Jeżeli XP, to czy był zainstalowane Service Packi?
REKLAMA