logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Anulowana transakcja w PayU

michalp25 24 Lut 2020 23:35 6645 4
REKLAMA
  • #1 18491978
    michalp25
    Poziom 5  
    Dzisiaj między północą a godz. 1 w nocy dokonałem płatności poprzez PayU, a następnie przez Google Pay - pobrano mi pieniądze z konta bankowego, ale transakcja została anulowana, i też w historii aktywności na karcie nie ma tej transakcji. Czy odzyskam spowrotem te środki za jakiś czas? Dzwoniłem do banku i powiedział mi pan, że ta transakcja została anulowana z powodu braku środków do przeprowadzenia transakcji na daną kwotę, a wiem, że na 100% miałem odpowiednią ilość pieniędzy na karcie, dostałem maila od PayU, i mam taki komunikat: "Twoją wpłatę przekażemy odbiorcy najpóźniej następnego dnia roboczego. Jeśli nie otrzymamy Twojej wpłaty, transakcja zostanie anulowana najpóźniej po 10 dniach." oraz "Status: Anulowana
    Został przekroczony czas oczekiwania na wpłatę lub transakcja została anulowana przez Ciebie, sklep albo PayU.
    Jeśli dokonałeś płatności, skontaktuj się ze sklepem." Proszę o waszą pomoc, dodam, że jestem w banku spółdzielczym.
  • REKLAMA
  • #2 18492206
    nov3l
    Poziom 2  
    Dobra wiadomość jest taka, że odzyskasz swoje pieniądze. Zła natomiast - może to potrwać do 2 tygodni. Wiem z autopsji.
  • REKLAMA
  • #3 18492243
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #4 18492278
    michalp25
    Poziom 5  
    Miałem, na 100%, informatyk z banku tak powiedział, bo nie ma obecnie w historii aktywności tej transakcji, a po tym jak zabrano mi z konta tą kwotę, mam mniej pieniędzy niż kwota, jaka została mi zabrana z karty
  • #5 18492463
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
REKLAMA