Dzisiaj między północą a godz. 1 w nocy dokonałem płatności poprzez PayU, a następnie przez Google Pay - pobrano mi pieniądze z konta bankowego, ale transakcja została anulowana, i też w historii aktywności na karcie nie ma tej transakcji. Czy odzyskam spowrotem te środki za jakiś czas? Dzwoniłem do banku i powiedział mi pan, że ta transakcja została anulowana z powodu braku środków do przeprowadzenia transakcji na daną kwotę, a wiem, że na 100% miałem odpowiednią ilość pieniędzy na karcie, dostałem maila od PayU, i mam taki komunikat: "Twoją wpłatę przekażemy odbiorcy najpóźniej następnego dnia roboczego. Jeśli nie otrzymamy Twojej wpłaty, transakcja zostanie anulowana najpóźniej po 10 dniach." oraz "Status: Anulowana
Został przekroczony czas oczekiwania na wpłatę lub transakcja została anulowana przez Ciebie, sklep albo PayU.
Jeśli dokonałeś płatności, skontaktuj się ze sklepem." Proszę o waszą pomoc, dodam, że jestem w banku spółdzielczym.
Został przekroczony czas oczekiwania na wpłatę lub transakcja została anulowana przez Ciebie, sklep albo PayU.
Jeśli dokonałeś płatności, skontaktuj się ze sklepem." Proszę o waszą pomoc, dodam, że jestem w banku spółdzielczym.