logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LG LK5900PLA SCREEN SHARE - możliwość skopiowania ekranu laptopa na ekran TV

mgrpiotr 14 Mar 2020 14:37 2508 5
REKLAMA
  • #1 18530234
    mgrpiotr
    Poziom 6  
    Ocena: 2
    Czy ktoś ma pomysł, dlaczego nie ma opcji "zaakceptuj"? Dodam, że przy pierwszej próbie połączenia się udało. Niestety trwało ono ok. 5 minut i się zerwało. Od tej pory przy każdej kolejnej próbie do wyboru mam tylko opcję "odrzuć".
    LG LK5900PLA SCREEN SHARE - możliwość skopiowania ekranu laptopa na ekran TV
    Dzięki za propozycję rozwiązania problemu!
  • REKLAMA
  • #2 18530911
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 18942504
    mgrpiotr
    Poziom 6  
    Ocena: 2
    Komputer znajduje przy próbie duplikowania ekranu telewizor tylko wtedy, kiedy włączona jest w telewizorze aplikacja Screen Share. Więc próbuję się łączyć za jej pośrednictwem.
  • REKLAMA
  • #4 19122763
    artek88888
    Poziom 7  
    Ocena: 13
    Cześć, mam ten sam problem tylko z telefonem, raz jakimś cudem udało mi się połączyć od tamtej pory ani razu, sprawdzałem na różnych telefonach. Udało Ci się to rozwiązać?
  • REKLAMA
  • #5 19196145
    gadzet78
    Poziom 10  
    Ocena: 12
    Niestety ale mam ten sam problem. Łaczy cały czas i nic. Najlepsze to jest to ż na TV wychodzi tylko "odrzuć". Niema akceptuj
    Nie rozumię tego za bardzo
    Może ktoś pomóc co zmienić w Laptopie (Windows 10) lub w Tv
    pozdrawiam
  • #6 20891863
    bestautoserwis
    Poziom 1  
    Rozwiązano! Miałem identyczny problem, brak opcji akceptuj - tylko odrzuć.
    Należy zresetować telewizor do ustawień fabrycznych - opcja w menu.
    Po resecie przechodzimy przez wszystkie ustawienia i strojenie kanałów i ScreenShare działa jak należy.
REKLAMA