Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Zmywarka Bosch SMS58M98EU/51 - nic nie działa, szukam serwisu

jakobsy 28 Mar 2020 18:33 747 2
    jakobsy
    Level 10  
    Witam.
    Poszukuję osoby, która podejmie się naprawy zmywarki.
    Opis zdarzenia: na początku było wstępne płukanie, później mycie, myła kilka minut i wszystko zgasło, zero reakcji na przyciski. Zdjąłem obudowę, w środku jest sucho. Wymontowałem moduł, nie zauważyłem niczego podejrzanego. Zapomniałem podłączyć zaznaczonej wtyczki (z trzema czerwonymi przewodami), podłączyłem zasilanie i nacisnąłem przycisk włączania. Wtedy zmywarka się odezwała: jakby pompa czy coś i pukanie ale to tylko przez chwilę. Mogę wysłać moduł lub inne części w celu naprawy. Proszę o info.

Zmywarka Bosch SMS58M98EU/51 - nic nie działa, szukam serwisu Zmywarka Bosch SMS58M98EU/51 - nic nie działa, szukam serwisu Zmywarka Bosch SMS58M98EU/51 - nic nie działa, szukam serwisu Zmywarka Bosch SMS58M98EU/51 - nic nie działa, szukam serwisu Zmywarka Bosch SMS58M98EU/51 - nic nie działa, szukam serwisu
    jakobsy
    Level 10  
    Czytałem dużo postów w podobnym temacie i widziałem, że były oferty od specjalistów np: wysyłki modułów do naprawy, Liczę na to, że przypadkiem jakiś specjalista odpowie. Czy to ujma na honorze? Czy ja kogoś obrażam? Szukam serwisanta i chcę mu za to zapłacić więc o co chodzi? Jest teraz taki czas na świecie, że nie wszyscy chcą przyjeżdżać do domu. Dużo firm i specjalistów nie pracuje lub nie ma pracy. Może ktoś szuka, więc, tak liczę na to. Nie rozumiem takich postów, jak Twój, piszesz dla statystyk, jeżeli nie masz nic do zaoferowania to po co piszesz? Z olx'a jedna oferta, sprawdzałem wcześniej.