prosze o jakies informacje odnosnie sposobów "sformatowania elektroniki" w baterii - jako, ze jestem "swiezy;)"w tym temacie prosze o szczególy i detale...prawie jak krowie na rowie
co do baterii, to sadzę, że sa OK...przed testami sformatuję je wg znanych i powszechych zasad...o potrafie i umiem:)
podejrzewam , mimo wsio, tę parszywą, wstrętną elektronikę w baterii...hmmm zna kto sposób jej ominięcia, aby cały czas wykorzystywać prawdziwą pojemnosc baterii??niezaleznie od zapisów w pamieci baterii???..
hehhh, kto to wymyślił???chyba sprzedawcy laptopów, aby baterie szły jak woda do staroci, po kilkuletnim używaniu....hehghhh, handele..<ble>
konkretnych i rzeczowwych korespondentów doceniam i prosze o rzeczowe info:)
pozrd
tomek
saatom(_at_)wp.pl
Przeniosłem z: Schematu/instrukcji... [h]
co do baterii, to sadzę, że sa OK...przed testami sformatuję je wg znanych i powszechych zasad...o potrafie i umiem:)
podejrzewam , mimo wsio, tę parszywą, wstrętną elektronikę w baterii...hmmm zna kto sposób jej ominięcia, aby cały czas wykorzystywać prawdziwą pojemnosc baterii??niezaleznie od zapisów w pamieci baterii???..
hehhh, kto to wymyślił???chyba sprzedawcy laptopów, aby baterie szły jak woda do staroci, po kilkuletnim używaniu....hehghhh, handele..<ble>
konkretnych i rzeczowwych korespondentów doceniam i prosze o rzeczowe info:)
pozrd
tomek
saatom(_at_)wp.pl
Przeniosłem z: Schematu/instrukcji... [h]