logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

VW Passat B5 - Przeróbka klimatyzacji manualnej na klimatronik, doświadczenia?

btomko 01 Paź 2005 18:59 1570 4
REKLAMA
  • #1 1865115
    btomko
    Poziom 34  
    Ocena: 404
    Mam klimę manualną, czy idzie załozyc klimatronik , czy ktos to przerabiał i ma jakies doswiadczenia w tym temacie
  • REKLAMA
  • #2 1865207
    Slawek J
    Poziom 30  
    Ocena: 170
    Wszystko sie da tylko niekiedy taniej wychodzi sprzedac i kupic egzemplarz taki jak nas interesuje. Troche roboty i kasy to zajmie.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #3 1865891
    yarecky3
    Poziom 15  
    Ocena: 48
    witaj
    ja od poniedzialku bede sie z tym meczyl
    odbieram auto z warsztatu z zamienioną nagrzewnicą, całą elektrykę mam zamiar sam podłączyć.
    w razie pytań lub problemów w miarę możliwości podpowiem.
    schematy także posiadam, jakbyś potrzebował to podeślę.
    pytałem ludzi, którzy to robili, ich opinia jest zachęcająca. jak masz pojęcie o elektryce samochodu to nie powinienes miec większych problemów. zarezerwuj trochę czasu, na spokojnie ze 2 dni.
    pozdrawiam DJ
  • REKLAMA
  • #4 1866398
    btomko
    Poziom 34  
    Ocena: 404
    yarecky3 dzięki za odpowiedz , jak bys zrobił daj znac ,i jaki wyszedł ci przyblizony kosz przeróbki i co zmieniłes
  • #5 1866420
    yarecky3
    Poziom 15  
    Ocena: 48
    akurat jesli chodzi o koszty to oddałem swoją nagrzewnicę a zabrałem nagrzewnicę od climatronik + całą instalację od auta z climatronic. była to transakcja zapłaty dla mnie za wykonaną usługę więc części mnie nic nie kosztowały tylko trochę roboty. A jako że rozbiłem auto to i tak stało na warsztacie.
    Wyodrębniłem część od klimy i to będę wpinał do instalacji od mojego auta.
    Mam nadzieję że to rozwiązanie będzie stosunkowo proste.
    napisz jaką ty masz sytuację.
    ja korzystam z Autodaty cd2 tam jest bardzo dużo informacji łącznie ze schematami.
    pozdrawiam
REKLAMA