logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Słuchawki WH-CH510 - problem z łączeniem Bluetooth z komputerem

Thesaqe 04 Cze 2020 00:11 2598 4
REKLAMA
  • #1 18737659
    Thesaqe
    Poziom 5  
    Ocena: 3
    Witam.
    Zakupiłem sobie ostatnio słuchawki WH-CH510, podobają mi się ich wygląd, nawet spoko grają jak na ta cenę.
    Niestety jest mały problem z parowaniem i łączeniem bluetooth, z telefonem szybko się łącza i jest spoko, ale problem jest z komputerem że jest wyświetlone sparowanie ale nie mogę się z nimi połączyć przez bluetooth.
    Proszę o szybką pomoc.
    Dziękuje z góry za pomoc.
    Moderowany przez Olek II:

Jak mamy pomóc, jak o sprzęcie nic nie wiemy. Co, jak, w jaki sposób, jaki komputer, jakie komponenty komputera, jaki system operacyjny, co generuje w komputerze BT itd
    3.1.15. Nie pytaj od razu na forum, jeśli samemu nic wcześniej nie sprawdziłeś lub nie podjąłeś próby samodzielnej diagnozy. Pamiętaj, że porady są udzielane w sposób zdalny przy braku fizycznego dostępu do urządzenia, problem musi być bardzo dobrze opisany i zrozumiany przez użytkowników, a tytuł powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.

• REKLAMA
  • #2 18739082
    Thesaqe
    Poziom 5  
    Proszę pomóżcie szlak mnie trafia chce sie połać z durnymi słuchawkami i mam tak:
    -

-

Prosze o pomoc mega dzieki za pomoc każda chociaż :) Π••χ
  • REKLAMA
  • #3 18739918
    buczo11
    Poziom 28  
    Ocena: 121
    Witam
    Którą wersję bluetooth masz w komputerze? Ja mam podobny problem z Sony WF1000XM3. Otóż adapter bluetooth w wersji 4.0 kompletnie nie widzi nawet tych słuchawek (bluetooth 5.0), ale z Galaxy Buds 1 (też bluetooth 5.0) nie mam z kolei żadnych problemów z połączeniem i dźwiękiem. Być może Sony potrzebuje bluetooth 5.0.(mam na myśli komputer).
  • REKLAMA
  • #4 18741268
    Thesaqe
    Poziom 5  
    buczo11 napisał:
    Witam
    Którą wersję bluetooth masz w komputerze? Ja mam podobny problem z Sony WF1000XM3. Otóż adapter bluetooth w wersji 4.0 kompletnie nie widzi nawet tych słuchawek (bluetooth 5.0), ale z Galaxy Buds 1 (też bluetooth 5.0) nie mam z kolei żadnych problemów z połączeniem i dźwiękiem. Być może Sony potrzebuje bluetooth 5.0.(mam na myśli komputer).

Właśnie mam taką :D
    Słuchawki WH-CH510 - problem z łączeniem Bluetooth z komputerem
  • #5 18966815
    Thesaqe
    Poziom 5  
    Sony WH-CH510.
    Chciałbym ponowić problem tych słuchawek.
    Problem jest wam znany ale zastanawia mnie jedna rzecz, albowiem słuchawki są sparowane a nie mogą zostać połączone.
    (Patrzyłem czy nie ma na głównej stronie Sony jakiejś nakładki , pliku który by to mógł połączy🤬. Również była robiona reklamacja i tylko dopłaciłem do tych słuchawek a szkoda mi kasy na wymianę nowych😤.
    Macie może jakiś pomysł który by mi pomógł z rozwiązaniem tego problemu?)
    Z góry dzięki 😁
REKLAMA