Witam.
Zakupiłem sobie ostatnio słuchawki WH-CH510, podobają mi się ich wygląd, nawet spoko grają jak na ta cenę.
Niestety jest mały problem z parowaniem i łączeniem bluetooth, z telefonem szybko się łącza i jest spoko, ale problem jest z komputerem że jest wyświetlone sparowanie ale nie mogę się z nimi połączyć przez bluetooth.
Proszę o szybką pomoc.
Dziękuje z góry za pomoc.
Zakupiłem sobie ostatnio słuchawki WH-CH510, podobają mi się ich wygląd, nawet spoko grają jak na ta cenę.
Niestety jest mały problem z parowaniem i łączeniem bluetooth, z telefonem szybko się łącza i jest spoko, ale problem jest z komputerem że jest wyświetlone sparowanie ale nie mogę się z nimi połączyć przez bluetooth.
Proszę o szybką pomoc.
Dziękuje z góry za pomoc.
Moderowany przez Olek II:Jak mamy pomóc, jak o sprzęcie nic nie wiemy. Co, jak, w jaki sposób, jaki komputer, jakie komponenty komputera, jaki system operacyjny, co generuje w komputerze BT itd
3.1.15. Nie pytaj od razu na forum, jeśli samemu nic wcześniej nie sprawdziłeś lub nie podjąłeś próby samodzielnej diagnozy. Pamiętaj, że porady są udzielane w sposób zdalny przy braku fizycznego dostępu do urządzenia, problem musi być bardzo dobrze opisany i zrozumiany przez użytkowników, a tytuł powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.