logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Odzyskiwanie danych z pendrive'a Kingston 128MB po formacie - jak to zrobić?

kozen 05 Paź 2005 15:02 4220 4
REKLAMA
  • #1 1874730
    kozen
    Poziom 2  
    Czy można odzyskać dane z pendrive'a Kingstone 128MB,po sformatowaniu go?Pytam bo we właściwościach tego pendrive'a nadal widać że jest tam 20MB plików,ale niestety jak go sie otwiera to nic tam nie ma.Prosze o pomoc.Zaznaczam,że to nie ja zrobiłem:)To pendrive mojego szefa:)Tnx
  • REKLAMA
  • #2 1874746
    manski
    Poziom 24  
    Ocena: 233
    jest taki program photo rescue , potrafi odzyskać zdjęcia ze sformatowanych kart pamieci , może i z pendrive odzyska .
    Kiedyś jak znajomy pokasował zdjęcia z karty to udało mi sie je odzyskać z powrotem
  • REKLAMA
  • #3 1874836
    Pi-Vo
    Poziom 37  
    Ocena: 206
    Z kart CF odzyskiwałem dane programem Bad Copy ,pendrive jest z punktu widzenia systemu takim samym dyskiem wymiennym jak CF w czytniku na USB więc nie powinno być różnicy.Formatowanie nie wymazuje danych i nic ich nie nadpisuje podczas formatu ,jest szansa na odzyskanie 100% plików.Pod warunkiem że po tym nic nie było zapisywane na nośniku.
  • REKLAMA
  • #4 1874839
    mariusz p
    Poziom 19  
    Ocena: 16
    Witam,
    każdy program do odzyskiwania danych poradzi z tym - o ile dane nie zostały nadpisane. A może tam są ukryte foldery i pliki - bo po sformatowaniu nie pokazało by że 20MB jest zajęte ???
  • #5 1875134
    kozen
    Poziom 2  
    co do plików ukrytych to nie ma tam takich,a te programiki to sprawdze,dzieki za pomoc
REKLAMA