logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

ITI-2850ST - Drugi dekoder czy może jakiś dekoder ze wsparciem Google Chromecast

Fido__ 05 Lip 2020 16:37 666 1
REKLAMA
  • #1 18800774
    Fido__
    Poziom 11  
    Ocena: 8
    Mam na działce dekoder ITI-2850ST z kartą Telewizji Na Kartę. Używany sezonowo. Mam też drugi telewizor w sypialni. Chciałem dokupić dekoder (kabel tv-sat dociągnę) i przenosić sobie wieczorem kartę do drugiego dekodera.

Gdzieś się natknąłem na informację, że NC+ aktualnie paruje karty z dekoderami i zapaliła mi się lampka ostrzegawcza.

1. Czy w ogóle takie przekładanie jest aktualnie możliwe i zadziała gdy kupię taki sam dekoder?
    2. Jeśli nie, to jaki dekoder dokupić, żeby mi to działało? Mam Google Chromecasta, więc może jest na rynku jakiś dekoder, który zainstaluję zamiast istniejącego i po prostu prześlę sygnał na górę do TV po wifi?
    3. Ewentualnie może to być jakieś rozwiązanie ze splitterem jeśli na rynku jest coś co działa

Dziękuję za pomoc
  • REKLAMA
  • #2 18807513
    wojtek0706
    Poziom 9  
    Ocena: 41
    Nic nie zrobisz karta jest sparowana z jednym dekoderem i nie ma możliwości żeby działała w innym.
REKLAMA