logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nagrywarka DVD-RW Samsung SH-W162C – opinie użytkowników, warto kupić?

yetiwest 06 Paź 2005 22:31 768 5
REKLAMA
  • #1 1878861
    yetiwest
    Poziom 11  
    Ocena: 20
    Witam szanownych forumowiczów. Jutro w sklepie "nie dla idiotow" jest wyżej wymieniona nagrywarka, szukalem troche na forum i na necie ale nie ma opini o tej nagrywarce :) może ktoż z Was ma jż i coż moze o niej powiedzież. Wiem, że to jest "szajsung" ale cena jest nawet ok i gwarancja wkońcu tez jest od czegoś :) a bylbym zainteresowany nia.
    Tu jest link do strony producenta http://www.samsung.com/pl/products/cddvd_rom/dvd_rw/sh_w162c.asp
    Dzieki za jaka kolwiek dorade. Pozdrawiam :)
    Moderowany przez TONI_2003:

Przeniesiono z Komputery Hardware

• REKLAMA
  • #2 1879245
    y20
    Poziom 14  
    Ocena: 9
    Powiem tak: z szajsungami juz sie nalatalem na gwarancje, i co z tego ze ona jest skoro urzadzenia fizycznie nie mialem ... choc tej nie mialem zalecam ostroznosc w wyborze
  • REKLAMA
  • #3 1879303
    Oktanek
    Poziom 17  
    Ocena: 8
    też jestem zainteresowany tym szajsungiem!
    ile bedzie kosztotowala w media markt??
  • REKLAMA
  • #4 1879327
    yetiwest
    Poziom 11  
    ma kosztowac 149 zl :) ja chyba jednak zaryzykuje i ja kupie :) - mam nadzieje ze pozniej nie bede sobie plul w zeby
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #5 1880084
    Oktanek
    Poziom 17  
    Ocena: 8
    yetiwest napisał:
    ma kosztowac 149 zl :) ja chyba jednak zaryzykuje i ja kupie :) - mam nadzieje ze pozniej nie bede sobie plul w zeby
    Pozdrawiam.

to jak ja kupisz i wypalisz kilka plytek to napisz koniecznie jak sie sprawuje jak bedzie dobrze to tez sobie kupie :D
  • #6 1888970
    yetiwest
    Poziom 11  
    Witam Nagrywarka sprawuje sie dobrze. Wypalalem na roznych nosnikach od najtanszych (np Blupop) do troche lepszych i nagrywareczka jest OK wedlug mnie warto ja kupic.
REKLAMA