logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór zestawu monitoringu IP PoE do posesji - kamery, rejestrator, funkcje

kapi29 10 Lip 2020 00:44 636 0
  • #1 18809487
    kapi29
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam. Zwracam się z prośbą o pomoc w wyborze sprzętu do monitorowania posesji(cały zestaw). Nie należy ona do tych najmniejszych, ale też nie do tych największych. Chciałbym mieć kontrolę nad tym, co się dzieje na terenie gdy jestem poza domem oraz w nocy kiedy smacznie się śpi. Oczekiwałbym od systemu powiadomień, gdy ktoś wkroczy na mój teren, zdalny podgląd na telefonie, rozpoznanie tablic aut(tylko kamera na wjeździe) oraz mile widziane było by rozpoznanie chociaż sylwetki obcego osobnika... Myślę, że to z tych ważniejszych. Kamery materiał miałby archiwizować przez 10-15 dni. Podgląd na tv(od czasu do czasu), bądź na osobnym monitorze. Praca kamer dzień/noc. Kamery IP PoE, FullHD (4k wydaje mi się niepotrzebne, ale mogę się mylić) na początek 3wewnętrzne/3zewnętrzne. Rejestrator chciałbym mieć w domu z funkcją powiadomienia o zniszczeniu/wyłączeniu kamery(na tel). Załączam obrazek podglądowy ze wstępnym ustawieniem kamer. Jeśli o czymś zapomniałem, będę na bieżąco dopisywał. Byłbym zadowolony gdyby udało się zamknąć w kwocie 3000-3500. Myślę że uda mi się coś wybrać z pomocą Elektrodowników :D
    Wybór zestawu monitoringu IP PoE do posesji - kamery, rejestrator, funkcje
REKLAMA