logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Asus b450m-a, brak dźwięku z wejść analogowych - co robić?

Nietoperek89 21 Sie 2020 15:12 306 2
REKLAMA
  • #1 18865024
    Nietoperek89
    Poziom 1  
    Witam. Mam ten sam problem. Złożyliśmy zestaw synowi. Wyjścia czy tez wejścia analogowe nie działają ani na przednim panelu ani z tylu. Wymieniliśmy już na czwarta płytę główna bo w każdej ten sam problem. Tym razem Asus b450m-a. Karta graficzna msi radeon rx 570 armor oc OC 4gb GB. Windows 10 pro. Komputer dałam na serwis. Serwisant rozłożył ręce. Wykluczył konflikt z kartą graficzną. Bios BIOS zaktualizowany. Brakuje mi już pomysłów. Bardzo proszę o pomoc🙏

Wydzieliłem jako nowy temat. Nie podpinaj się pod cudze wątki (w dodatku archiwalne) i w złym dziale. RADU23
  • REKLAMA
  • #2 18865148
    mick1
    Poziom 23  
    Ocena: 118
    Ale to piszcie tak, żeby można było pomóc - jaki system? Czy są jakieś nierozpoznane urządzenia w managerze? Driver ze strony producenta zainstalowany? Czy sprawdzone w biosie, czy audio nie wyłączone?
  • #3 18865357
    sznycel1992
    Poziom 12  
    Ocena: 11
    Wrzuć screeny z menadżer urządzeń. W panelu sterowania/sprzęt i dźwięk/dźwięk/odtwarzanie też proszę o screen. W biosie zmień front panel na ac97.
REKLAMA