Drodzy koledzy i koleżanki, jak w temacie, na laptopie Packard Bell z win7 i mnóstwem różnych programów od autodaty po op-coma itp, mam również zainstalowany e-katalog w/w firmy pobrany z internetu. Instalacja bezproblemowa, ściągnięcie ok 90 mb danych , logowanie danymi typu nazwa użytkownika i hasło i wszystko ok, komputer oczywiście w warsztacie. Po pewnym czasie zachciało mi się zainstalować katalog na stacjonarce w domu, i tu niestety lipa. Katalog zainstalował się ale jest problem z zalogowaniem. Przy próbie logowania otwiera się okienko - a w nim napis "RemoteCertificateChainErrors" pisane bez odstępów między wyrazami i tyle. Nie mogę nic na ten temat znaleźć, próbowałem na systemie win 7, drugi system świeży win xp, wszędzie to samo, znaczy ten sam błąd, przedstawiciel handlowy nic nie wie na ten temat, pytał informatyków ale wiadomo ........... Podejrzewam coś z SSL ale może to coś innego. Dostawca internetu ten sam, to samo przyłącze także nie wina internetu. Dziwne że na "śmieciu" do garażu który ma tylko obsługiwać kilka interfejsów katalog działa a stacjonarny na którym katuje różne "crysisy" "wiedźminy" itp a katalog mówi BE........ Pozdrawiam i czekam na jakąś pomoc.