logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

doradzcie jaki uzyc schemat do karta season zewnetrzny

piotr_ta7 10 Paź 2005 15:21 3218 3
REKLAMA
  • #1 1887595
    piotr_ta7
    Poziom 11  
    Mam zamiar samemu zrobić niejest to trudne ale jak patrzałem na schematy to sie zastanowiłem co tu wybrać posiadam tuner pace 3000p szczegulnie na nim zależy i philips dsx 6010 chodzi mi o złożenie na jednej płytce z gniazdem com widziałem tez z 2 układami max 232 i sl jakiś numer
    oraz z separacją przeciw przepięciu tutaj rozwiazanie z maxem zostało usónięte i jak się sprawuje ale niewidziałem kompletu pod płytke
    jakbyście posiadali ( schemat oraz wzór płytki )i doradzili moze byc nawet w wersji smd moze ładniej by wyglądał i jeszcze jedno z zasilaniem zewnętrznym jak tak to może w jaki sposób to wykonac( najwygodniej myśle z portu) bo przeciągac zasilanie i osobny przewód to troche kłopotliwe i więcej kabli moze juz ktos zrobił praktycznego seasona oczywiście płytke robie sam
  • REKLAMA
  • #2 1888461
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 1888558
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #4 1899314
    piotr_ta7
    Poziom 11  
    bardzo dzięki za schemat season zrobiony jest jeszcze jeden problem mam dwa tunery philips dsx 6010 niejest mój już go mam troche czasu na nim działa dobrze burt rate ustawiam na niego 8861 i chodzi ale pace 3000cp jest z nim problem transmisja br 9600 nieidzie chyba ten pacek ma inne burt rate i programy tego nieobsługuja komóś się udało na pace 3000cp (13) nawiazac komunikacje? jezeli nie to czy czytnik od pioniera pasował by do pace ? wtedy burt rate mozna by ustawic na 9600 no i sam czytnik był by do wymiany niz cały tuner czy dało by rade?
REKLAMA