logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] LOKALIZATOR CCTR-800+ - Jak skonfigiurować CCTR-800+ do podglądu na nowej platfo

calypsoo 18 Wrz 2020 13:16 1314 2
REKLAMA
  • #1 18929702
    calypsoo
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Witam, posiadam lokalizator GPS CCTR-800+ , niestety firma, w której go zakupiłem zakończyła wsparcie dla lokaizatorów. Jak w tej sytuacji mogę go skonfigurować aby mieć podgląd na darmowych platformach typu: d3.igps.info lub 999gps.com itp ? Przy próbie zalogowania na w/w platformach na podstawie IMEI jest info o błędnym IMEI lub haśle ( lokalizator zresetowałem do ustawień fabrycznych). Po wysłani do niego komendy "check*123456" dostaje smsa zwrotnego lokalizacją z platformy d3.igsp.info, niestety do tej platformy nie moge sie zalogować
  • REKLAMA
  • #2 18936274
    calypsoo
    Poziom 10  
    Temat zamknięty dzięki pomocy i cierpliwości @bsp5020 ;) ... w/w tracker CCTR-800+ można zarejestrować na darmowej platformie RUHAVIK. W konfiguracji na koncie RUHAVIK należy ustawić: kategoria urządzenia: Legacy, ID (ostatnie 10 cyfr ID z trackera), protokół ST-901, na tracker wysłać komendę z IP i portem....u mnie działa.
  • #3 18936278
    calypsoo
    Poziom 10  
    Temat zamknięty dzięki pomocy i cierpliwości @bsp5020 ;) ... w/w tracker CCTR-800+ można zarejestrować na darmowej platformie RUHAVIK. W konfiguracji na koncie RUHAVIK należy ustawić: kategoria urządzenia: Legacy, ID (ostatnie 10 cyfr ID z trackera), protokół ST-901, na tracker wysłać komendę z IP i portem....u mnie działa.

Dodano po 1 [minuty]:

REKLAMA