logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] TK-102 - Alternatywne darmowe strony do śledzenia lokalizacji pojazdu

ELFAbit 17 Kwi 2015 09:54 1761 3
REKLAMA
  • #1 14623833
    ELFAbit
    Poziom 9  
    Witam, po kupieniu gps tracker tk-102 dwa lata temu, bez problemów go ustawiłem i zalogowałem się na stronie 183.61.0.83 podanej przez sprzedającego tk-102. Po dwóch latach nie mogłem otworzyć tej strony, myślałem, że to przejściowe. Po miesiącu napisałem do sprzedającego i dostałem odpowiedź, że strona jest w przebudowie i trzeba czekać. Po kolejnym miesiącu dostałem adres innej strony: 61.145.122.143, byłem zadowolony, gdy się odpaliła i po zalogowaniu mój pojazd był offline. Zmieniłem ustawienia w lokalizatorze i od tej pory nie mogę odpalić tej strony, tak jak poprzedniej z efektem "The remote host or network may be down. Please try the request again.". Od sprzedawcy słyszę tylko jedno - strona jest w przebudowie (trzy miesiące?), jeśli faktycznie tak może być to będę czekał, a jeżeli nie, to szkoda czasu i moich pieniędzy na doładowania. I tu dochodzę do sedna sprawy, czy są jakieś inne darmowe strony do śledzenia lokalizacji pojazdu? W internecie w dalszym ciągu można kupić lokalizatory z dostępem do www, ale nie będę kupował kolejnego, by mieć dostęp. Może ktoś z kolegów miał podobny problem, proszę o pomoc.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 19883332
    ELFAbit
    Poziom 9  
    Problem rozwiązał się sam, lokalizator przestał działać.
REKLAMA