Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Mam telewizor Manta LED320E10 i kupiłem moduł Cam + od Cyfrowego Polsatu .

marekstasiak19595 12 Oct 2020 15:28 1602 7
    marekstasiak19595
    Level 2  
    Mam telewizor Manta LED320E10 i kupiłem moduł Cam + od Cyfrowego Polsatu, jak wejść do stanu początkowego telewizora do ustawień fabrycznych, proszę o jakieś porady. Weszłem w menu serwisowe i dalej to samo, nie mogę wejść do ustawień fabrycznych, w załączniku wysyłam Państwu moje menu serwisowe tego telewizora, boję się żeby go nie uwalić, bo z dekodera chodzi świetnie. Proszę o jakieś porady sugestie itd. Z góry dziękuję i pozdrawiam Marek Stasiak.
    Czy po wgraniu tego softu gd25q32csig u5 manta led320e10 cv9203h-q42.BIN wróci tel. do ustawień fabrycznych?
    viktor1950
    Level 26  
    Powinieneś wyszukać opcji "pierwsza instalacja"
    marekstasiak19595
    Level 2  
    Właśnie w tym telewizorze nie ma takiej opcji, znajduje mi moduł cam +, nr karty, aktywny, itd.
    marekstasiak19595
    Level 2  
    Mam tą instrukcję, nawet od Manty mi przysłali, i ta Pani też czytała ze mną nie ma tam żadnego artykułu jak wejść w ustawienia fabryczne.
    Dziękuję Panie Wiktorze za zainteresowanie. Z uszanowaniem Marek Stasiak
    Mam telewizor Manta LED320E10 i kupiłem moduł Cam + od Cyfrowego Polsatu .DSC_00..JPG Download (364.81 kB)
    raftronik
    Level 17  
    Powrót do ustawień fabrycznych robi się z poziomu menu użytkownika a nie z menu serwisowego.
    ucy7400
    Level 21  
    marekstasiak19595 wrote:
    Mam telewizor Manta LED320E10 i kupiłem moduł Cam + od Cyfrowego Polsatu

Po co te kombinacje?
    Gdzie ten TV posiada DVB-S?
    adamjk
    Level 28  
    marekstasiak19595 wrote:
    nie ma tam żadnego artykułu jak wejść w ustawienia fabryczne

Stronica 11 i 12 linkowanej instrukcji "Resetowanie ustawień TV"