logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Pytanie dotyczące Paysafecard

ZenonSolski 03 Lis 2020 11:51 477 4
REKLAMA
  • #1 19018092
    ZenonSolski
    Poziom 3  
    Ocena: 26
    Witam, otóż chcę kupić grę poprzez płatność paysafecardem i mam taki „problem”, że chcę zapłacić w złotówkach (karta ma walutę PLN a nie euro), a kwota płatności pisze euro i teraz czy to mi jakoś przeliczy na złotówki? Nie będzie z tym problemu? Jakby ktoś nie zrozumiał tego co napisałem powyżej, wysyłam załącznik w formie zdjęcia, wiem również, że dla niektórych to pytanie może być żenujące ale chciałbym wiedzieć na przyszłość, to moja 2 styczność z taką formą płatności, a takiej sytuacji jeszcze nie miałem, proszę o w miarę szybką odpowiedź, ponieważ jeszcze dzisiaj chciałbym zakupić mój produkt.
    Pozdrawiam i z góry dzięki!
    Załączniki:
    • Pytanie dotyczące Paysafecard image.jpg (1.69 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 19018138
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10429
    Przewalutuja, ale przy takiej kwocie i tak nie ma to znaczenia.
  • REKLAMA
  • #3 19018143
    ZenonSolski
    Poziom 3  
    Czyli mogę normalnie kupić, nie zwracając na to uwagi, tak jak by były PLN zamiast EURO, jak tak to super i oczywiście jeszcze raz dziękuję za pomoc!
  • REKLAMA
  • #5 19018152
    ZenonSolski
    Poziom 3  
    Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi, produkt zakupiłem bez żadnych problemów, pozdrawiam![/s]
REKLAMA