logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mikrofon w laptopie nie działa po podłączeniu słuchawek - Realtek, JBL, reset komputera

Divoox 07 Lis 2020 11:33 468 5
REKLAMA
  • #1 19026849
    Divoox
    Poziom 6  
    Ocena: 6
    Witam,
    Mam problem z mikrofon dużo widziałem pytań odnośnie tego ale nic nie działa. Mój problem to gdy mam odłączone słuchawki mikrofon działa ale gdy podłącze słuchawki mikrofon nie działa. Dodam tylko że robiłem reset komputera jakoś 6 dni temu i przed resetem wszystko działało więc to nie problem gniazda próbowałem z 2 parami słuchawek i nie działa i jeszcze dodam że mam słuchawki bezprzewodowe i jak się z nimi połączę to działają ale dlatego że to JBL więc jak wejdę w prawym dolnym rogu prawym przyciskiem na głośność i dam Dźwięki i mikrofon to zamiast realtek jest coś od JBL więc prawdopodobnie to coś od realtek jakiś problem i sterowniki są najnowsze. Proszę o pomoc to pilne
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 19026912
    janren
    Poziom 28  
    Ocena: 202
    Jaki system operacyjny? Jaki laptop?
  • REKLAMA
  • #3 19028112
    Divoox
    Poziom 6  
    System to Windows 10 Pro a laptop to asus R558UQ ale kupiłem go 3.5 roku temu
  • REKLAMA
  • #4 19028928
    Divoox
    Poziom 6  
    @janren to pomożesz?
  • REKLAMA
  • #6 19029165
    Divoox
    Poziom 6  
    @dance251 Korzystałem z poradnika od YouTubera Soisk nie mogę wysyłać linków jeszcze i wystąpił błąd nie można tego zrobić w tej chwili czy jakoś tak jakiś błąd, że nie można wykonać
REKLAMA