logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Poczta Thunderbird - Problem z przekazywaniem wiadomości

ElTornado21 16 Lis 2020 09:16 1968 4
REKLAMA
  • #1 19047375
    ElTornado21
    Poziom 4  
    Witam mam problem związany z pocztą. Korzystam z Thunderbirda i po aktualizacji z wersji 68.12.0 do 78.4.2 przy przekazywaniu wiadomości do innych pracowników którzy korzystają z Windows Live Maila nie wyświetla im treści przekazywanej wiadomości , tylko informacje na temat kiedy do kogo itp. została przekazana wiadomość oraz moja stopka. Problem jest tylko z Windows Live Mailem na inne klienty pocztowe jak Outlook czy Thunderbird przekazywanie działa bez problemu. Cofnięcie aktualizacji w moim przypadku jest raczej niemożliwe i biorę to tylko pod uwage jako ostateczność. Co może powodować daną sytuacje i jak sobie poradzić z takim problemem?
  • REKLAMA
  • #2 19047420
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10445
    Porownales naglowki nowej wiadomosci, ze starszymi wyslanymi jeszcze z 68?

Widze, ze zmienilo sie kodowanie z iso na utf, u siebie innych zmian raczej nie widze.
  • REKLAMA
  • #3 19047749
    ElTornado21
    Poziom 4  
    Kolobos napisał:
    Porownales naglowki nowej wiadomosci, ze starszymi wyslanymi jeszcze z 68?

Widze, ze zmienilo sie kodowanie z iso na utf, u siebie innych zmian raczej nie widze.

O jakie porównanie chodzi dokładnie? Na co zwrócić uwage?
    Kodowanie może mieć na to jakiś wpływ?

Dodano po 2 [godziny] 55 [minuty]:

Może to coś po stronie Windows Live Maila? Bo na nim nie jest wyświetlana treść tych przekazywanych wiadomości.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 19052187
    pinochio
    Poziom 11  
    Ocena: 77
    Zaktualizuj do 78.4.3.
  • #5 20088775
    ElTornado21
    Poziom 4  
    Zaktualizowałem thunderbirda i problem zniknał
REKLAMA