logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Telewizor 65 Philips z Ambilight i BT, do salonu na 3m, z UPC, PS4, Netflix, YT, do 3,5tys

Gitfunfel007 24 Lis 2020 11:13 351 1
REKLAMA
  • #1 19065237
    Gitfunfel007
    Poziom 9  
    1. Jak daleko siedzisz od ekranu telewizora? - 3m
    2. Czy siedzisz na wprost ekranu czy bokiem do ekranu? - na wprost
    3. Jaki telewizor posiadasz obecnie? - brak
    4. Jaką markę preferujesz? - Philips głównie ze względu na Ambilight
    5. Jakiej wielkości telewizora szukasz? - 65" lub więcej
    6. Jaki sygnał i urządzenia będą podłączone do telewizora? - dekoder UPC, PS4, zdjęcia z telefonu, czasami laptop
    7. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? - Netflix, YT, jakieś Discovery
    8. Czy będziesz grał w gry, a jeśli tak to na konsoli czy komputerze PC? - tak, PS4pro (może kiedyś ps5)
    9. Czy będziesz aktywnie korzystać z systemu SMART telewizora? - tak, głównie YT i Netflix
    10. Oglądasz wieczorami czy w dzień? - wieczorami - z tego względu między innymi zależy mi na Ambilight
    11. Ile pieniędzy możesz przeznaczyć na zakup telewizora? 3-3,5 tys

TV ma wisieć w salonie (ekspozycja zachodnia), zależy mi na łączności Bluetooth - tak żebym mógł sobie na słuchawkach bezkonfliktowo coś oglądać/pograć (chyba że są jakieś inne dobre opcje o których nie wiem?)

Szukając natrafiłem na takie opcje:
    1. Philips 65PUS7855 / Philips 70PUS7855/12 (te z kolei jeśli dobrze wyczytałem nie mają Bluetooth - więc nici z oglądania na słuchawkach...) - 2899PLN / 3499PLN
    2. Philips 65PUS7354 (jeśli dobrze sprawdziłem to ma BT z tym, że chyba już ze 2 lata jest na rynku - nie wiem czy jest sens kupować taki starszy model?) - 2999PLN
    3. Philips 65PUS8535 - (najdroższy z listy ale ma BT, nie wiem tylko jak jest z imput lagiem) - 3799PLN
    4. SAMSUNG UE65TU8502U (nie Philips więc nici z Ambilight ale poza tym to generalnie polecany w tej półce cenowej) - 2829PLN

Proszę o pomoc w wyborze - może są jakieś inne modele, które warto rozważyć?
  • REKLAMA
  • #2 19068098
    kost2
    Poziom 15  
    Ocena: 1
    Ten Samsung QE65Q65TA jest teraz 1 000 zł taniej i mieści się w budżecie.

Moderowany przez Ludwik XVI:

3.1.10. Nie reklamuj stron internetowych lub usług w jakiejkolwiek formie.

REKLAMA