logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Poszukiwany wsad MX25L12835F dla rejestratora Floureon A7008NHS-UK - brak obrazu na TV

daniel_bielo 30 Lis 2020 20:47 627 3
  • #1 19080664
    daniel_bielo
    Poziom 10  
    Floureon A7008NHS-UK
    THB7008T-3520DV3-V1.01
    Witam mam mały problem z rejestratorem, po podłączeniu do zasilania dioda power zapala się i dysk startuje lecz na telewizorze brak obrazu. Kabel Hdmi podmieniany, tv też. Czy ktoś posiada wsad MX25L12835F do tej płyty. Firmware na pendrivie nie odpala żadnego biosu/aktualizacji. Za pomoc z góry dziękuje.
  • #3 19082297
    daniel_bielo
    Poziom 10  
    Cześć. Odpowiedz mam od nich z 2 plikami Update na pendrive ale ta opcja nie startuje. Na YT podpatrzylem jak koleś miał też rejestrator DVR na bazie podobnej do mojego z tym samym problemem. Wgrał wsad na 25L i odpaliło logo boot itp. Ostateczna odpowiedz od nich to link z najnowszym rejestratorem :) a mi chodzi o uratowanie i sam fakt, że to dało się uratować a nie wywalic na smietnik. Pozdrawiam
  • #4 19082363
    gradek83
    Poziom 43  
    Ocena: 2093
    daniel_bielo napisał:
    Cześć. Odpowiedz mam od nich z 2 plikami Update na pendrive

Udostępnij te pliki.
    I podeślij zdjęcie płyty głównej z obu stron. plik ze zdjęciem umieść jako załącznik nie zdjęcie.

Nie wiem jak u ciebie ale zazwyczaj wsad jest albo na pamięci SPI FLASH albo na NAND FLASH dodatkowo bywa tez układ EEPROM czy jakoś tak tam zapisywane są np: numer seryjny i numer konta chmury.
REKLAMA