logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Zacina się ZTE Blade A452 - twardy reset nie pomógł, wysyłka filmiku

Tele TV Telewizja TV 06 Gru 2020 09:34 810 7
REKLAMA
  • #1 19098086
    Tele TV Telewizja TV
    Poziom 10  
    Ocena: 8
    Witam!
    Mam problem z telefonem ZTE Blade A452. Robiłem już nawet twardy reset ale nawet nie pomogło. Do tego wysyłam filmik
    Załączniki:
    • WIN_20201206_09_29_56_Pro.mp4 (8.43 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 19098284
    fonexpl
    Poziom 4  
    Ocena: 68
    Czy problem występuje ciągle, czy tylko od czasu do czasu ? Bo jeżeli ciągle to mnie to wygląda na po prostu uszkodzony dotyk.
  • REKLAMA
  • #4 19099038
    fonexpl
    Poziom 4  
    Czyli to prawnie na pewno wina digitizera. Masz kabel OTG żeby podłączyć myszkę i sprawdzić czy wtedy działa ?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #6 19100596
    fonexpl
    Poziom 4  
    Kabel dzięki któremu można podpiąć zwykłą myszkę komputerową do telefonu i za jej pomocą go obsługiwać. Patrz załączone zdjęcie. Jeśli telefon obsługiwany myszką nie będzie się zacinał to wtedy mamy 100 % pewność, że winny jest dotyk.
    Załączniki:
    • Zacina się ZTE Blade A452 - twardy reset nie pomógł, wysyłka filmiku kabel-adapter-przejsciowka-otg-micro-usb.jpg (25.93 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z telefonem ZTE Blade A452, który ciągle się zacina, mimo przeprowadzenia twardego resetu. Po dalszej dyskusji ustalono, że problem może być związany z uszkodzonym digitizerem. Użytkownik został poinformowany o możliwości użycia kabla OTG do podłączenia myszki komputerowej, co potwierdziło, że problem leży w dotyku, ponieważ telefon działał poprawnie z myszką.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA