logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mrugające xenony w Audi A3 8p - wymiana gniazda na H7 i wpływ świateł drogowych

nowak881125 07 Gru 2020 22:21 1821 0
REKLAMA
  • #1 19097714
    nowak881125
    Poziom 8  
    Ocena: 7
    !!!!!!znalazlem coś !!!!!!
    Powiedzcie mi czy przyczyna może być ze jakiś baran wymienił światła drogowe na dzienne?? Nie mam h7 jako długie tylko zwykła żarówkę ( tak nie sprawdziłem tego przy zakupie a auto mam krótko) czy wystarczy zmienić gniazdo na h7 i będzie działać ?? Jak sądzicie ??? Może coś tam robić zwarcie przez które migają xenony ( tak jak by nie miały mocy żeby się odpalić??? Dodam ze jak wyciągnąłem te żarówki i użyłem długich to xenony mrugały

Witam moi drodzy!
    Potrzebuje pomocy z ustaleniem przyczyny moich mrugający xenonow!
    Mianowicie rano przy odpaleniu auta a3 8p 2007r moje xenony mrugają szybko tak jak by chciały się rozpalić a nie mogły ! Wymieniłem żarówki na nowe i to samo ! Jak auto po chodzi ok 15min działają normalnie( czasami zaskoczą jak włączam przeciw mgielne ale tez trochę misi minąć) chyba ze włączę długie to mrugają jak po odpaleniu pomiary z miernika są różne czasami aku 12.6 na zgaszonym 14.4 po włączeniu silnika i świateł alternator tyle samo a czasami ladowanie ok 13.4
    Ostatnio zrobiłem ok 50km i światła działały normalnie nawet długie dziwna sytuacja ktoś ma jakiś pomysł ?
  • REKLAMA
REKLAMA