logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zwrot abonamentu za brak karty Cyfrowego Polsatu - co zrobić?

Qbapl 15 Paź 2005 15:20 1281 3
REKLAMA
  • #1 1900751
    Qbapl
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    Mam nastepujace pytanie czy moge zadac zwrotu abonamentu za polsat cyfrowy jezeli do dzis mi nie przyslali karty w nowym systemie kodowania a wiekszasc kanalów jest juz wyłoczone .Jak dzwonilem do nich to powiedzieli ze karte wysłali na poczatku wrzesnia tylko ze nikt jej nie podjoł na poczcie i ze wysyłaja ja jeszcze ras (szczegulik ja nie mialem zadnego awizo)tenx za pomoc
  • REKLAMA
  • #2 1900811
    gothye
    Poziom 33  
    Ocena: 60
    a adres do korespondencji jest taki sam jak ten na którym chcesz odebrac przesyłke ,
    poza tym moez a nawet powinienes wnoskowac o przesuniecie miesieczne abonamenty z powodu błedu popełnionego przez polsat ze nieprzysłali na czas karty poniwarz zmiana kart miła trwac teoretycznie do konca sierpnia ;)
    pozdrawiam rafał
  • REKLAMA
  • #3 1900848
    Qbapl
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    gothye napisał:
    a adres do korespondencji jest taki sam jak ten na którym chcesz odebrac przesyłke ,
    poza tym moez a nawet powinienes wnoskowac o przesuniecie miesieczne abonamenty z powodu błedu popełnionego przez polsat ze nieprzysłali na czas karty poniwarz zmiana kart miła trwac teoretycznie do konca sierpnia ;)
    pozdrawiam rafał

Tak własnie prubowalem zrobic tyle ze telofonicznie to mi powiedzili ze to moja wina bo oni ja wyslali karte a ja jej nie odebralem a adres jest prawidłowy
    ps. czy znacie jakas stronke z oficjalna zapowiedzia od kiedy i do kiedy bedzie trwala wymiana kart?????
  • #4 1900946
    serwis_sat
    Poziom 20  
    Ocena: 23
    Mówiąc ogólnie ,to dział obsługi klienta działa na poziomie "brukowca"-mój znajomy miał podobny problem i dokładnie ta sama odpowiedz.To sie nazywa frątem do klienta.
REKLAMA