logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Messenger - kopiowanie wielu wiadomości

zolio2pl 13 Gru 2020 12:31 1068 0
REKLAMA
  • #1 19110657
    zolio2pl
    Poziom 1  
    Mam pytanie natury technicznej:

Czy da się (a jesli tak, to poprosiłbym o instrukcje jak to zrobić) skopiowac lub przesłać dalej z konwersacji na messendzerze z konkretną osobą wybraną część wiadomosci, ktora jest w tej konwersacji?
    Bo ja w ogóle nie widzę możliwości, żeby zaznaczyć kilka wiadomosci w jednej konwersacji (widzę mozliwosc zaznaczenia tylko jednej wiadomosc z konwersacji - i wtedy mam opcje, żeby ją na przyklad skopiowac lub usunąć lub przekazać. Natomiast problem jest w tym, że nie widzę możliwości zaznaczenia wiekszej ilosci wiadomosci w danej konwersacji).
    Jesli nie da się tego zrobić na telefonie (używam androida - telefon Samsung S8+), to może być też sposób zrobienia tego na komputerze.

P.S. Na komputerze próbowałem używać kilku wtyczek do przeglądarki Chrome, ale niestety żadna z nich nie działała.

Odpowiedzi możecie Państwo udzielić mi tutaj lub na maila: zoli(_at_)o2.pl

Z góry dziękuję za pomoc

Dodano po 4 [godziny] 43 [minuty]:

A tłumacząc to na przykładzie, żeby prościej zabrzmiało:

Powiedzmy, że mam jakąś konwersację (powiedzmy, że z jakimś Adamem). I w tej konwersacji jest 10 wiadomosci od Adama.
    I teraz chcę przesłać komuś innemu na messendzerze (powiedzmy, że jakiemuś Łukaszowi) 8 (z tych dziesięciu) wiadomości od Adama, ale w taki sposób, żeby Łukasz na swoim messendzerze otrzymał ode mnie 8 osobnych wiadomości.
    Oczywiście te 8 wiadomości chce wysłać NA RAZ (a nie wiadomość po wiadomości - bo to jest banalnie proste).
  • REKLAMA
REKLAMA