logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Tani odtwarzacz MP3 z Allegro – cykanie w słuchawkach, czy da się wyeliminować?

BolzZ 16 Paź 2005 20:26 1113 2
REKLAMA
  • #1 1904037
    BolzZ
    Poziom 26  
    Ocena: 67
    witam.
    kupilem sobie na allegro tani player mp3 i mam z nim problem...
    otoz w sluchawkach stale jest slyszalny dzwiek, takie cykanie w rytm taktowania wyswietlacza. czy jest szansa ze taką usterke da się usunąć ? czy moze jest to charakterystyczą cechą tych tanich odtwarzaczy?
    bede bardzo wdzieczny za pomoc, bo mimo ze urzadzenie tanie, to jednak 140pln piechotą nie chodzi, i dla mnie to naprawde spory wydatek :/
    pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 1906275
    scalak4
    Poziom 17  
    Ocena: 39
    Mam tez mp3 PLAYERA z Allegro za 148 zł i taki sam problem. Mój mp3 tika tylko przy zmianie utworów. Przy słuchaniu muzyki jest to nie słyszalne (no chyba że słucham bardzo cicho). Mysle ze jakis układ cyfrowy (chyba procesor) zakłuca pracę miniaturowego wzmacniacza m.cz. znajdującego sie w playerku. Zakłuceniom ulega napięcie zasilające albo sygnał m.cz. wędrujacy do wzmacniacza. Nie brałem sie za usunięcie tej usterki bo te urządzenia sa tak zintegrowane i zminiatuzyzowane ze i tak pewnie by mi sie nie udało nic zdziałac. Mi ona zbytnio nie przeszkada, no chyba ze zakłucenia zrobia sie większe. Moze komus udało sie usunąć tę wade?? POZDRAWIAM
  • #3 2262215
    BolzZ
    Poziom 26  
    Ocena: 67
    problem nierozwiazany. widocznie nie da sie z tym zrobic.
REKLAMA