logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Klawiatura Genesis Rhod600 RGB nie łączy się z oprogramowaniem - brak wsparcia?

ZdaniuManiu 19 Sty 2021 23:41 1713 3
REKLAMA
  • #1 19196483
    ZdaniuManiu
    Poziom 2  
    Dzień dobry mam taki problem z klawiatura genesis rhod600 rgb, chciałem sobie zainstalować do niej oprogramowanie lecz gdy je uruchamiam to pokazuje ze klawiatura jest odłączona mimo tego ze jest podłączona, robiłem wszystko zmiany usb, reinstall programu, podłączanie i odłączanie klawiatury, w menedżerze urządzeń sprawdzałem czy jest aktualizacja sterowników to sa aktualne a gdy wchodzę na stronę genesis i patrze na klawiatury to nawet tam nie ma takiej jak rhod 600, jest tylko rhod500, nie wiem co się mogło stać może już nie wspierają tej klawiatury? nie mam pojęcia proszę o pomoc(dodam ze mam ta klawiaturę od 2 lat i rok temu robiłem format ale wcześniej nie próbowałem zainstalować oprogramowania do niej bo nie miałem takiej potrzeby).

Zdjęcie z programu

Klawiatura Genesis Rhod600 RGB nie łączy się z oprogramowaniem - brak wsparcia?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 19196750
    ZdaniuManiu
    Poziom 2  
    Pobieralem z tego linku pierwsze i drugie ani jedno nie dziala.
  • #4 19198839
    RADU23
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1728
    Proszę, w załączniku. (Wypakuj i zainstaluj).
    Załączniki:
    • Genesis Rhod 600 RGB rev_2_0 software.zip (9.06 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA