Czy jest to dobry procesor tak ogólnie do gier typu gta, fortnite?
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamSpecODKomputerow napisał:Do fortnite, LOL i CS-GO jest dobry.
zenon003 napisał:Do jakiego zestawu?
zenon003 napisał:To pierwsza generacja. Zwykłe 4 rdzenie/4 wątki. Do dzisiejszych gier trochę mało. Chcesz go kupić czy go posiadasz? Do jakiego zestawu?
Arexun napisał:Czy jest to dobry procesor tak ogólnie do gier typu gta, fortnite?
Arexun napisał:Posiadam go. W gta online mam jakieś 30 fps a na fabule około 60 a we fortnite na epickich ustawieniach mam też około 60 fps ale jak jest dużo ludzi to mam 30 fps około. Chciałem spytać społeczności co sądzą o tym procesorze.
Arexun napisał:bo jak np we fortnite na epickich kiedyś grałem to się resetował komputer.
sunrise84 napisał:Arexun napisał:Czy jest to dobry procesor tak ogólnie do gier typu gta, fortnite?
Nie wiem poco wogóle ten temat?
Aby sobie poprawić humor?
Bo za chwilę piszesz:
Arexun napisał:Posiadam go. W gta online mam jakieś 30 fps a na fabule około 60 a we fortnite na epickich ustawieniach mam też około 60 fps ale jak jest dużo ludzi to mam 30 fps około. Chciałem spytać społeczności co sądzą o tym procesorze.
Więc ci odpowiemy.
Zmień go jeżeli wydaje ci się że granie w 30fps ci nie odpowiada.
Natomiast :Arexun napisał:bo jak np we fortnite na epickich kiedyś grałem to się resetował komputer.
To podaj resztę tego twojego sprzętu abyśmy wiedzieli o czym rozmawiamy albo zamknij ten temat.
SpecODKomputerow napisał:A model zasilacza? Przecież nie może wytrzymać obciążenia w Fortnite i dlatego się resetuje. Te podzespoły osiągają przy obciążeniu więcej mocy niż ma zasilacz.
Arexun napisał:Karta graficzna GTX 1070 ram 8gb zasilacz 200w płyta główna ASUStek Coś jeszcze?
Arexun napisał:Coś jeszcze?